Case

Salgsplatform for knivskarpe markedsføringfolk​

We Are Humans hjælper dagligt virksomheder med at øge salget via Facebookannoncering. Vi har hjulpet dem med det perfekte website til at sælge deres budskab.

Fakta

Løsningen kort fortalt

We Are Humans skulle have opdateret deres salgsplatform. De havde allerede fået lavet en ny visuel identitet, så vi lavede et design, der gik perfekt i tråd med denne. Samarbejdet var rigtig frugtbart, og We Are Humans havde mange gode idéer til deres nye website.

Stikord

Kompetencer

Løsningen

Den perfekte platform med unikt brugerflow

Vi blev kontaktet af Facebookbureauet We Are Humans, fordi de havde brug for en ny og moderne platform til at dele viden og sælge deres ydelser. De er eksperter i markedsføring og havde derfor også en masse inputs til løsningen. Det har resulteret i en side med et godt brugerflow og masser af effektive call to actions.

Siden er gjort levende med masser af relevante videoer og popups.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!