Hjemmesideudvikling for Kaj Bech A/S

Kunde

Kaj Bech A/S

Branche

Entreprenør
Landskabspleje

Platform

WordPress

Over 140 forskellige kompetenceområder fordelt i otte kategorier

Kaj Bech A/S, en anerkendt entreprenør, har gennem årene sat sit præg på hele regionen med mange store byggeprojekter. De specialiserer sig i brobygning og brorenovering over hele landet og har desuden udvidet deres aktiviteter til at omfatte byggeprojekter på fjernere destinationer. Faktisk dækker Kaj Bech over 140 forskellige kompetenceområder fordelt i otte kategorier.

Målet med Kaj Bechs nye hjemmeside var at præsentere virksomhedens forskellige kompetencer for deres kunder. Uanset om kunden havde brug for skadedyrsbekæmpelse, anlæg af haver eller konstruktion af fleretages parkeringshuse, ønskede Kaj Bech at kunne hjælpe.

En brugervenlig struktur

Løsningen blev en brugervenlig struktur, der gjorde det nemt for Kaj Bech at kategorisere de forskellige referencer. For eksempel blev “rottebekæmpelse” placeret under “skadedyrsbekæmpelse”, og “skadedyrsbekæmpelse” blev placeret under “hus og have”. På den måde kunne brugerne, ligesom på en webshop, nemt filtrere efter den ønskede kompetence.

Hver kompetence blev tilknyttet en medarbejder, så kunderne altid fik navnet og telefonnummeret på den mest relevante medarbejder inden for det pågældende kompetenceområde.

Desuden blev alle kompetencer koblet sammen med relevante referencer. Når en bruger besøger kompetencesiden “Broer i beton”, findes der links til alle referencer relateret til betonbroer.

Den implementerede løsning på hjemmesiden opfyldte Kaj Bechs mål ved at give kunderne et omfattende overblik over virksomhedens kompetencer. Den intuitive kategorisering og filtrering forenkler processen med at finde den ønskede service, og tilknytningen af medarbejdere til hver kompetence sikrer personlig kundesupport. Integrationen af referencer inden for hver kompetenceområde forbedrer brugeroplevelsen, da kunderne kan udforske relevante projekter og få tillid til Kaj Bechs ekspertise.

Vis mere

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk