Cookie- og persondatapolitik

I denne Cookie- og Persondatapolitik for webko.dk finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du er kunde hos webko.dk, eller når du besøger vores website webko.dk.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Webko ApS
Hammershusvej 1C
7400 Herning
CVR: 39277042

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos os, kan du rette henvendelse via e-mail: kontakt@webko.dk eller telefonnr. 4290 9198

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du også rette henvendelse til os. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Cookies

Når du besøger websitet webko.dk, benytter vi cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her.

Indsamling af personlige oplysninger

Er du kunde og kontakter du os fra websitet eller via link fra et andet website, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig via bestillingsformularen: Dit navn, din email adresse, dit telefon nummer, den virksomhed du arbejder for samt den meddelse som du skriver når du udfylder vores formularer.

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:
  • Fremsende fakturaer eller kontrakter.
  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger.
  • Udføre dine ordrer og levere services og ydelser. Håndtere administration din hjemmeside eller webshop.
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via mail.

Har du brug for mere information? Kontakt os