Vi udvikler digitale løsninger, som tjener sig selv ind mange gange

Vi tilbyder specialiserede løsninger inden for webudvikling, intelligente integrationer og sørger desuden for alt driften.

Skal vi tage en snak om udvikling?

Psst! Første møde er selvfølgelig 100% gratis og uforpligtende. 

Udviklingsløsninger der giver mening

Hvad end det er en hjemmeside, webshop, intranet eller et CRM system så er det en investering, som skal tjene sig selv ind mange gange.

Vi sørger for, at du kommer længst muligt med dit budget og hjælper dig med at skære unødvendige funktioner fra som ikke giver et ordentligt afkast kontra din investeringen. 

Uanset om dit afkast er sparede arbejdstimer, optimeret salg eller noget tredje. 

Ingen bullsh**t kultur

Hos Webko har vi en ingen bullsh**t kultur. Det betyder blandt andet, vi ikke har sælgere ansat, som egentligt ikke ved noget om, hvordan man laver gode webløsninger. Hvis du skal have designet en ny hjemmeside, så kommer du til at snakke med webdesigneren, der brænder for at lave den flotteste og mest konverteringsoptimerede hjemmeside.

Hvis du skal have programmeret en helt unik webløsning, så kommer du til at snakke med programmerøren, som helt sikkert kan komme med inputs til, hvordan løsningen kan optimeres eller gøres billigere for dig at udvikle.

Mød Jacob, vores passionerede og erfarne full-stack lead udvikler. Han snakker flydende kode og drømmer om databaser.

Jacob er måske Danmarks bedste WordPress udvikler. Han kender systemerne bedre end de fleste andre og har det overornede ansvar for at alt kode der ryger ud over disken  spiller 100%. Jacob er desuden ansvarlig for hele vores server setup og derfor kan man pludselig få en besked fra ham kl 04 om natten når serveren er blevet opgraderet.

Se et udpluk af de løsninger vi har udviklet.

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie