Sælg dine produkter med en ny webshop

Vi har hjulpet +200 virksomheder med at løfte deres digitale tilstedeværelse til nye højder. Skal vi også hjælpe dig med en ny webshop?

Professionel webshop

Gør som +200 andre kunder og få en ny webshop

Ingen bindingsperiode

Du er aldrig bundet til et dyrt abonnement eller licens

Verdensklasse support

Har du brug for hjælp? Få svar inden for kort tid

Vi er specialister i WordPress webshops der sælger

Hos Webko tilbyder vi skræddersyede webs­hops, der sæl­ger. Vi ta­ger al­tid ud­gangs­punkt i je­res pro­dukt og må­l­grup­pe, og der­fra udtæn­ker vi det op­ti­ma­le salgs­flow fra for­si­de til check­out og pak­ke-tra­ck­ing.

Vo­res løs­nin­ger er al­tid unik­ke. Ud­form­nin­gen af en ny webs­hop er me­get af­hæn­gig af an­tal­let og ty­pen af pro­duk­ter. Sæl­ger I f.eks. til andre virksomheder (B2B), eller private kunder (B2C) el­ler må­ske blan­det? Det er af­gø­ren­de, at der ta­ges hen­syn til kun­dens ­­­be­slut­ning­s­­­pro­cess.

Vi varetager med stolthed løsninger for 200+ webshops

Det får du med, når du vælger at få en ny webshop hos os

Det mest populære CM-system

Wordpress er det mest populære CM-system på markedet og slår alle konkurrenter. Over 60 procent af alle målbare websites på nettet bruger WordPress som platform. Andenpladsen går til Joomla med ca. 5 procent.

100% ejerskab

Med en WooCommerce webshop ejer du det hele selv, og du kan få hjælp hos én af de mange tusind WordPress webbureauer der findes, hvis du ikke er tilfreds med din nuværende leverandør.

Ingen binding hos os

De fleste webshopsystemer på markedet kræver enten dyre licensbetalinger eller månedlige abonnementer. Med en WooCommerce webshop fra Webko ejer du alt design materiale, og koden er 100% open source.

Brugervenligt CMS

WordPress og WooCommerce er bygget så de er nemme at bruge og navigere rundt i. Det er eksempelvis let at tilføje nye produkter, tilføje billeder, sætte alle produkter på tilbud på samme tid, tilføje forskellige varianter og meget mere.

Altid mobiloptimeret

En WooCommerce webshop hos os er altid optimeret til alle enheder – det gælder både computer, tablets og smartphones. Dine kunder vil altid kunne finde dig der hjemme, på arbejdet eller på farten.

Perfekt til SEO

WooCommerce er bygget til at blive elsket af søgemaskiner som Google. Det betyder, at du har en fordel over andre, bare fordi systemet er programmeret godt. Derudover findes der et hav af ekstra tilføjelser, som kan gøre din webshop endnu mere synlig på Google.

Integration med andre systemer

Fordi WordPress er verdens største website platform, er det også det system, som alle andre systemer først laver deres integrationer til. Det betyder, du altid let kan integrere din webshop med eksempelvis et bogføringsprogram.

Gratis opdateringer

Både WooCommerce og WordPress lancerer hele tiden nye forbedringer til din webshop - helt gratis. Det betyder at du om 3 år stadigvæk kan køre på den nyeste version af WordPress og WooCommerce, i modsætningen til dyre licens programmer, hvor du skal købe rettighederne til at opdatere systemet.

Lad os stå for integration af eksterne systemer til din webshop

Vores team af erfarne tekniske eksperter kan designe og implementere skræddersyede integrationer, der sikrer, at data strømmer ubesværet mellem dine systemer. Dette betyder færre manuelle processer, mindre risiko for fejl og mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – din virksomheds vækst.

Vi sætter os grundigt ind i dine unikke forretningsbehov og skaber sammen en løsning, der passer perfekt til dig. Uanset om du ønsker at forbedre kommunikationen mellem dine teams, øge din effektivitet eller give bedre service til dine kunder, kan vi hjælpe.

Hvad siger vores kunder?

Hos os er der ingen dyr binding eller bullsh*t kultur

Hos Webko har vi en ‘ingen bullsh**t’ kultur. Det betyder blandt andet, vi ikke har sælgere ansat, som egentligt ikke ved noget om, hvordan man laver gode webløsninger.

Skal du have designet en ny webshop, så kommer du til at snakke med designeren, der ved, hvordan en ny webshop skal designes for at tiltrække kunder. Skal du have programmeret en helt unik webløsning, så kommer du til at snakke med programmerøren, som helt sikkert kan komme med inputs til, hvordan løsningen kan optimeres eller gøres billigere for dig at udvikle.

Se nogle af vores udvalgte webshops, som vi har udviklet

Vi deler gerne ud af vores viden om webshops

Hvad er forskellen på Google Ads og SEO, og hvad skal man bruge sine ressourcer på, hvis budgettet er stramt? I dette indlæg dykker vi ned i begge dele og sammenligner dem, så du ved, hvad du skal investere i for at øge din forretning.
Jacob Soelberg
Partner, Kundekonsulent og Grafik

Kunne vi være det rette match? Find ud af det i dag

Ring eller skriv til os og lad os sammen finde ud af, om vi kan hjælpe dig med en ny webshop. Vi er sikre på, vi kan hjælpe dig.