Integration af eksterne systemer til din hjemmeside eller webshop

Integrationer mellem ERP, CRM og bookingsystemer

Vores team af erfarne tekniske eksperter kan designe og implementere skræddersyede integrationer, der sikrer, at data strømmer ubesværet mellem dine systemer. Dette betyder færre manuelle processer, mindre risiko for fejl og mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – din virksomheds vækst.

Vi sætter os grundigt ind i dine unikke forretningsbehov og skaber sammen en løsning, der passer perfekt til dig. Uanset om du ønsker at forbedre kommunikationen mellem dine teams, øge din effektivitet eller give bedre service til dine kunder, kan vi hjælpe.

Integrering af forskellige systemer kan din virksomhed med at automatisere de manuelle processer, spare tid og ressourcer og øge effektiviteten. Her er et par eksempler

Når en ny kunde registrerer sig på dit website, kan en integration mellem dit CRM-system og website automatisk overføre kundens informationer til dit CRM-system. Dette eliminerer behovet for at manuelt indtaste data og minimerer risikoen for fejl.

Integration mellem dit ERP-system og din webshop kan automatisk overfører nye produkter til webshoppen eller opdatere lagerbeholdningen, når en kunde køber et produkt. Dette sikrer, at du altid har nøjagtige oplysninger om dit lager og undgår over- eller undersalg.

Hvis du driver en servicebaseret virksomhed, kan integration af dit bookingsystem med dit CRM og ERP-system automatisere processer som fakturering og tidsregistrering. Når en kunde booker en tid, genererer systemet automatisk en faktura og noterer tidspunktet for tjenesten.

Hos Webko generer vi eksempelvis alle vores fakturaer automatisk ud fra alle de forskellige opgaver vi har løst i den pågældende måned og kan derfor give de skarpeste support-priser.  Læs mere om vores support her

Med integration mellem dit CRM-system og e-mail marketing værktøjer, kan du automatisere udsendelse af e-mails baseret på bestemte kundeadfærd, såsom opfølgning på en købt vare, en velkomst email til nye kunder, eller reminder emails for upcoming events eller udløb af abonnementer.

Vi laver integrationer til mange populære systemer.

Jacob Soelberg
Partner, Kundekonsulent og Grafik

Tag springet til en mere forbundet og effektiv virksomhed

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk