Fragt dine varer sikkert med DHL på din Woocommerce webshop

Fragt

Ønsker du at tilbyde dine kunder en pålidelig og effektiv leveringsløsning? Så er DHL et glimrende valg som fragtpartner på din Woocommerce webshop. Hos os kan du få hjælp til den tekniske opsætning, så du kan fokusere på at drive din forretning og levere varer af høj kvalitet.

Kategori
Fragt
Besøg DHL

Effektiv integration med din Woocommerce webshop

Med vores ekspertise kan du få en direkte integration af DHL i din Woocommerce webshop. Det betyder, at du kan automatisere din forsendelsesproces og spare tid på manuelle opgaver. Vi kan også hjælpe dig med at opsætte din fragtløsning gennem populære fragtsystemer som Shipmondo eller Webshipper. På den måde kan du få en fuldt integreret løsning, som gør det nemt at håndtere dine forsendelser på en sikker og effektiv måde.

Vi står klar til at hjælpe dig med at optimere din forsendelsesproces og øge din webshops succes.

Vi giver dig her 5 fordele med DHL

Global tilstedeværelse

DHL er til stede i mere end 220 lande og territorier verden over, hvilket betyder, at de kan levere til næsten enhver destination, du måtte have brug for. Dette giver dig mulighed for at nå ud til et større marked og øge din kundebase.

Pålidelig levering

DHL har et ry for at levere forsendelser til tiden og i god stand. Dette er vigtigt for at opretholde et godt omdømme blandt dine kunder og sikre gentagne ordrer.

Sporingsmuligheder

DHL tilbyder detaljerede sporingsoplysninger, så du og dine kunder kan følge med i forsendelsens fremskridt. Dette giver både dig og dine kunder øget tryghed og tillid til processen.

Konkurrencedygtige priser

DHL kan tilbyde konkurrencedygtige priser, især hvis du sender mange forsendelser eller har en større webshop. Dette kan hjælpe dig med at øge din fortjeneste og reducere omkostningerne ved at drive din forretning.

Miljømæssig bevidsthed

DHL har forpligtet sig til at reducere deres miljøpåvirkning og tilbyder bæredygtige forsendelsesmuligheder. Dette kan hjælpe dig med at opfylde din egen miljømæssige bevidsthed og samtidig tilbyde dine kunder en mere bæredygtig mulighed for levering.

Jacob Soelberg
Partner & kundekonsulent

Lad os ta' en uforpligtende snak

Skal vi hjælpe med integrationen til DHL? Så kontakt os gerne i dag og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk

Skal vi hjælpe med integration til DHL?

Skal vi hjælpe med integration til DHL?

Ring endelig til os på 42 90 91 98 eller skriv til os her