Vi holder til i Herning, men er kun et enkelt opkald væk

Kontakt os og lad os tage en snak

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os.

Er du ikke kunde hos os?

Vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. Udfyld formularen eller ring til os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning

Skriv til os

Kun få timers svartid

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Mød hovederne bag Webko

Hos Webko har vi et væld af kom­pe­ten­cer. Lige fra den helt nør­de­de pro­gram­me­ring af skræd­der­sy­e­de mo­du­ler til det smuk­ke og visu­el­le gra­fi­ske de­sign. Én ting har vi dog alle til fæl­les. Vi el­sker bru­ger­ven­li­ge løsninger, der sæl­ger.

Jacob Soelberg

Partner, Kundekonsulent og Grafik

Jacob Max Jensen

Partner og Programmering

Simon Kristiansen

UX/UI Designer og Frontend-udvikler

Marc Graversgaard Jensen

Programmering

Vi befinder os i Herning

Webko er et dy­na­misk web­bu­reau i Her­ning. Vi er spe­ci­a­li­ster i at lave hjem­mesi­der og webs­hops, der le­ve­rer re­sul­ta­ter.

Vi har kom­pe­ten­cer­ne til at være med i hele pro­ces­sen fra idé til fær­dig hjem­mesi­de el­ler webs­hop, men vi har også er­fa­ring med at stå for en­kel­te dele af et pro­jekt, som fx web­de­sign el­ler pro­gram­me­ring.

Du er al­tid velkommen til at kig­ge for­bi vo­res kon­tor i Her­ning, så kan vi tage en ufor­plig­ten­de snak om, hvor­dan vi kan hjæl­pe dig med en ny hjem­mesi­de el­ler webs­hop. Vi har også er­fa­ring med at op­ti­me­re ek­si­ste­ren­de we­b­løs­nin­ger.