Effektiv og økonomisk WordPress Support

Er du på udkig efter effektiv og pålidelig WordPress support?

Vi tilbyder skræddersyede WordPress support løsninger, hvor du kun betaler for de minutter, det tager at løse din opgave.

WordPress er et stærkt og fleksibelt værktøj til oprettelse af websites, men det kan af og til være krævende at administrere og optimere. Vores WordPress supportere er her for at hjælpe dig og din virksomhed med at navigere gennem kompleksiteten og sikre, at dit website altid er opdateret, sikkerhedsoptimeret og fungerer optimalt.

Vores team af erfarne WordPress specialister er klar til at håndtere alle dine WordPress-udfordringer. Uanset om det drejer sig om at Tekstjusteringer, hastighedsoptimering eller opdatering af plugins, tilbyder vi hurtig, pålidelig og økonomisk overkommelig support.

Vores unikke Pay-per-minute løsning giver gennemsigtighed

Vores unikke pay-per-minute struktur gør vores WordPress support til en af de mest økonomisk fordelagtige løsninger på markedet.

Du betaler kun for de minutter, det tager vores team at løse dine udfordringer. Dette betyder, at du ikke er bundet af dyre faste priser abonnementer og du vil aldrig blive faktureret for en halv time blot for et godt råd.

Med Webko's WordPress support får du mere tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget - din virksomhed. Lad os tage os af teknikken, mens du koncentrerer dig om at vokse og udvikle din virksomhed.

Få et fast estimat på opgaven

Vi mener at gennemsigtighed er nøglen til en succesrig kundeservice. Derfor tilbyder vi gerne et estimat på din WordPress support-opgave, før vi går i gang.

Vores team af WordPress eksperter vil evaluere dine specifikke behov og udfordringer for at give et nøjagtigt og realistisk estimat. Dette sikrer, at du ved præcis hvad du kan forvente, og hvad det vil koste, før arbejdet begynder.

Hvad kan du forvente, når du får WordPress Support fra Webko?

Hvorfor skal du have en fast supporter? Og hvad skal man egentligt bruge support til?

Det bedste ved at have en fast supporter til din WordPress hjemmeside er at vi lærer den at kende lige så godt som dig. I stedet for at skulle sætte nogen ind i din hjemmeside, hver gang du har et problem, så kender vi både dig, dine forretningsmål og den teknologi, din side er baseret på. Måske er det endda os, der har udviklet den?

Herunder kan du læse nogle gode grunde til at have en fast supporter, og lære mere om hvornår folk tidligere har haft brug for supporthjælp.

For mange er ens webshop eller hjemmeside, lidt ligesom ens hus. Det er der alle de dyrebare informationer bliver opbevaret, og hvis der går ild i det, har du pludselig mistet alt. Det er derfor ikke en let beslutning at give en kopi af nøglerne ud.

Så når du har brug for WordPress support – uanset om du vælger os eller en konkurrent – vil vi anbefale dig at få et fast partnerskab, med nogen du kan stole på. Find en partner, hvor kvaliteten af support er i top, problemerne ikke blot løses hurtigt, men også fyldestgørende og du føler, at du kan stole på dem til at hjælpe dig med at forebygge fremtidige problemer.

Det er ikke alle, der sidder og arbejder med WordPress hver dag. Måske er I en mindre virksomhed, uden en specifik afdeling, der tager sig af det tekniske, og så kan det være ansvaret falder på dig, hver gang noget skal ændres. Og hvordan er det nu lige…

Der er mange, der har brug for at få opfrisket hvordan det nu lige er man gør, når man ikke opdaterer sin hjemmeside så ofte. Vi får mange henvendelser på opgaver, der måske kun kræver et godt råd, eller en påmindelse om hvorhenne det nu er den der knap sidder, som er blevet væk for dig igen. Husk at hos os fakturerer vi hverken for hver påbegyndte time, halve time eller kvarter – men per minut. Og hvis det kun kræver en kort telefonsamtale, så er det bare god service lige at minde dig om hvor knappen sidder, uden vi skal til at tælle til 2 og fakturere for det.

Og vedkommende har måske et spørgsmål til et system, vi har skræddersyet til jer. Eller måske er det en frisk ny marketingsmedarbejder, der har en masse gode idéer og lige mangler hjælp til udførslen, eller har brug for en anbefaling til et nyt plugin, der kan effektivisere en arbejdsgang. 

Vi er ikke blot et lille supportbureau, men et webbureau, der udvikler, designer og vedligeholder hjemmesider. Derfor skal du ikke have fat i en anden, når jeres hjemmeside skal videreudvikles eller et system skal integreres. Vi kan klare det hele.

Vi kender alle frygten for at ens hjemmeside bliver hacket. Men for mange er det ikke til at vide, præcis hvad der er sket, og det er derfor vi sidder her.

Vi har nemlig prøvet det meste. En funktion der pludselig ikke virker på specifikke enheder? Siden var nede i en time i går og nu også i dag? Hvorfor er siden blank? Hvorfor kan du ikke se dine ændringer?

Ofte er der ingen grund til stor fortvivlelse eller frygt. Det kan være så simpelt som en driftsforstyrrelse, eller et plugin, der kræver en opdatering. Og hvis det er det, der er værre, finder vi også altid ud af det. Vi er her for din tryghed, og går altid op i hurtigt at få siden op at køre igen.

Med en fast supporter, ved du altid lige hvem du skal ringe til, når du støder på en problemstilling. Og det kan spare dig for mange timers søgning og læsning af internationale forums, efter en der har oplevet samme problem og fundet en løsning. Det kan være umuligt at finde hoved og hale i, og vi er sikre på at din tid er bedre tjent med andre ting.

Lad os stå for det tekniske, så du kan bruge din tid på det, der skaber værdi for din forretning.

Det lyder cheesy, men vi tror på et livslangt forhold med vores kunder

Derfor prøver vi altid at gøre vores arbejde så godt til at starte med, at du som kunde vil komme igen… og igen… og igen. Vores succes er ubetinget afhængigt af vores kunders succes.

Det gør i øvrigt også at det er meget sjovere at gå på arbejde, når man hver dag snakker med faste og glade kunder.

Vi supporter dagligt omkring 200 forskellige websites. Fælles for dem alle er, at deres website er kritisk for deres forretning.

Mød dem, der sidder på den anden side af telefonen

Med WordPress support hos Webko, er det os du kommer til at snakke med, når du ringer ind. Vi er et ungt team, men har arbejdet med webdesign og programmering i sammenlagt mere end 40 år. Uanset hvem du ringer eller skriver til, skal vi nok sørge for at opgaven lander hos den, der kender din hjemmeside bedst, så du kan få personlig vejledning, uden at skulle igennem hele smøren igen.

Jacob Soelberg

Partner, Kundekonsulent og Grafik

Jacob Max Jensen

Partner og Programmering

Simon Kristiansen

UX/UI Designer og Frontend-udvikler

Marc Graversgaard Jensen

Programmering
+200 tilfredse kunder

Mangler du hjælp til noget? Få et prisestimat

Vi er eksperter i WordPress-hjemmesider og ved hvordan vi løser dine problemer. Ring i dag, og lad os tage en snak om din specifikke opgave.