Vi er stolte af vores kundereferencer

Derfor har vi dedikeret denne side til nogle af de kundeudtagelser vi har fået gennem tiden, fra vores kunder.

5-stjerner "Meget dejligt at de har været så fleksibel således at jeg har kunne få lavet tingene færdigt når jeg sad midt i processen, da man som selvstændig ikke altid laver den slags arbejde når andre mennesker arbejder. Alt i alt er jeg super tilfreds med Webko’s arbejde og ikke mindst at jeg valgte at give dem min tillid til at de kunne levere et lækkert og professionelt produkt."
Nicolaj K. S. Laursen
Indehaver, Gastro13
5-stjerner "Man fornemmer tydeligt, at Webko har oprindelse i den jyske muld, da de er ærlige og beviste om egne evner. De har endnu ikke tillært sig hurtige konsulent-floskler og det takker vi for. Prissætningen er fair og det leverede produkt lever op til den lovede høje kvalitet"
Asger Køppen
Direktør, Vietnam By Topas
5-stjerner "Vi er nu ved at være i mål med hjemmesiden - alt er gået hurtigt og gnidningsfrit, og der er ikke noget Webko ikke kan lave. Vi har fået det præcis som vi ønsker det. Det er til at komme i kontakt med dem nærmest 24 timer i døgnet, og vi har nok været noget slemme til at udnytte det 🙂 Alle roser vores hjemmeside, og når de får at vide, hvad vi har givet for det, er de helt måløse."
Anette grøn
Indehaver, Nr. Nissum Håndbryg
5-stjerner "Jeg har lige færdiggjort et samarbejde med Webko og jeg kan kun sige, at de er super dygtige. For de lytter til ens tanker og ideer, og herefter gør de disse til virkelighed indenfor en rigtig fin tidshorisont. Derfor kan jeg absolut anbefale dem til fremtidige kunder. "
Mathias Tøttrup
Projektleder, Added Values
5-stjerner "Super dygtige herrer bag det lille bureau. De er gode til at forstå de ønsker man udtrykker og til at komme med konkrete løsningsforslag. Derudover er de gode til det tekniske også :)"
Kent Svenstrup
Marketingsansvarlig, InfoSuite A/S
5-stjerner "Webko leverer fremragende hjemmesider og er samtidig en god sparingspartner omkring marketing og udvidelser. Jeg kan varmt anbefale Webko."
Morten Rose
Indehaver, Madstationen
5-stjerner "Webbureauet Webko har hjulpet os med at lave vores webshop cateringinventar.dk. Vi er 100% tilfredse med resultatet og med den service vi har modtaget. Hver gang vi har henvendt os har Webko sat sig ind i opgaven og udført opgaven hurtigt – lige i vores ånd."
Kristoffer P. Andersen
CEO, Cateringinventar.dk
5-stjerner "Webko formåede at lave en webshop som selv jeg kunne finde ud af at redigere i. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem, og jeg ved at jeg altid kan få fat på dem når det brænder på."
Helle Juhl Jørgensen
Indehaver, NIBU Copenhagen
5-stjerner "Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Jacob og Jacob til vores nye hjemmeside, og vi glæder os kun til at fortsætte samarbejdet. Det har været en 100% problemfri opgave for dem, og jeg er slet ikke i tvivl om, at de har styr på hvad de laver, og at vi er i trygge hænder! De er hurtige til at fixe småproblemer, de svarer på spørgsmål på ingen tid og så tager de altid telefonen! Jeg vil klart anbefale dem til andre! Thumbs up herfra!"
Kirstine Carlsen
Marketingsansvarlig, Bollerup Jensen
5-stjerner "Vi er så tilfredse med det færdige produkt. Webko har lavet en superflot webshop som bare kørte fra første dag, vi kan varmt anbefale Webko."
Bruno Nielsen
Indehaver, Klaedeskabet.dk