Få mest muligt ud af din hjemmeside med Google Analytics opsætning

Tracking

Google Analytics er en af de vigtigste værktøjer, når det kommer til at analysere trafikken på din hjemmeside. Det er derfor essentielt, at din virksomhed har Google Analytics opsat korrekt for at kunne måle effektiviteten af din online markedsføring. Hos Webko har vi specialiseret os i at hjælpe virksomheder med at opsætte Google Analytics på deres hjemmeside eller webshop.

Kategori
Tracking

Få skræddersyet din Google Analytics opsætning til din virksomhed

Hos Webko tager vi udgangspunkt i din virksomheds unikke behov og ønsker, når vi opsætter Google Analytics på din hjemmeside. Vi sørger for, at du får de mest relevante og brugbare data, så du kan træffe de bedst mulige beslutninger for din virksomhed. Vi tilbyder også optimering af din eksisterende Google Analytics opsætning, så du kan få endnu mere værdi ud af dine data.

Vi kan hjælpe dig med alt fra opsætning af mål og målinger af konverteringer til avancerede rapporter og dashboards. Vores erfarne konsulenter har stor ekspertise i Google Analytics, og kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning og vejledning til at forbedre din online markedsføring.

Kort sagt, en korrekt opsat Google Analytics giver dig mulighed for at træffe velinformerede beslutninger baseret på data, og dermed øge din hjemmesides effektivitet og konverteringsrate. Kontakt Webko i dag, og få hjælp til at optimere din Google Analytics opsætning.

Jacob Soelberg
Partner & kundekonsulent

Lad os ta' en uforpligtende snak

Skal vi hjælpe med integrationen til Google Analytics? Så kontakt os gerne i dag og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk