Skræddersyede integrationer fra Woocommerce til GLS med Webko

Fragt

Webko tilbyder skræddersyede integrationer fra Woocommerce til GLS, hvilket gør det muligt for kunder at vælge GLS pakkeshop, privatlevering og erhvervslevering på deres webshops. Med Webko’s automatiserede integration finder kunderne de tætteste pakkeshops ud fra deres adresse og kan nemt vælge den, de foretrækker. Udover det, laver Webko automatisk en GLS pakkelabel, når en ordre bliver lagt.

Kategori
Fragt

Forbedr din kundeoplevelse med GLS integration fra Webko

Med Webko’s integration mellem Woocommerce og GLS bliver det lettere end nogensinde for dine kunder at vælge deres foretrukne leveringsmetode. Det betyder, at kunderne får en mere personlig og bekvem oplevelse på din webshop, hvilket kan øge kundetilfredsheden og antallet af gentagne ordrer. Automatiseringen af processen sparer dig også tid og kræfter, så du kan fokusere på andre vigtige aspekter af din virksomhed. Forbedr din kundeoplevelse og få mere tid med Webko’s GLS integration.

Vi giver dig her 5 fordele med GLS

Pålidelighed

GLS er kendt for deres pålidelighed og deres evne til at levere pakker sikkert og til tiden. Ved at bruge GLS som din transportør kan du forvente at dine pakker vil blive leveret til dine kunder på en rettidig og pålidelig måde.

Omfattende dækning

GLS er en global transportør med en betydelig tilstedeværelse i Europa. Deres omfattende netværk gør det muligt for dig at sende pakker til kunder i forskellige dele af verden og give dig mulighed for at udvide din virksomhed globalt.

Pris

GLS tilbyder konkurrencedygtige priser for at levere dine pakker. Dette kan give dig mulighed for at opretholde konkurrencedygtige priser for dine varer, mens du stadig opretholder en god fortjeneste

Fleksibilitet

GLS tilbyder en række forskellige leveringsmuligheder og tjenester, som kan tilpasses til dine specifikke forretningsbehov. Dette kan omfatte valg af leveringsdato og tidspunkt, sporingsoplysninger og mulighed for at vælge leveringsadressen.

Kundesupport

GLS tilbyder god kundesupport, som kan hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have i forbindelse med levering af dine pakker. Dette kan hjælpe dig med at opretholde en høj kundetilfredshed og bygge tillid til din virksomhed.

Jacob Soelberg
Partner & kundekonsulent

Lad os ta' en uforpligtende snak

Skal vi hjælpe med integrationen til GLS? Så kontakt os gerne i dag og få en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk

Skal vi hjælpe med integration til GLS?

Skal vi hjælpe med integration til GLS?

Ring endelig til os på 42 90 91 98 eller skriv til os her