Få en WordPress hjemmeside skræddersyet til din virksomhed

Vi har mange års erfaring med WordPress

Vi bruger WordPress som platform til at skabe dynamiske, smukke og lynhurtige hjemmesider. Vi er meget passioneret omkring WordPress som platform, og har brugt tusindvis af timer på at programmere og designe dynamiske og unikke løsninger. Vi har selvfølgelig også arbejdet med mange andre CM systemer, men vores erfaring siger os, at WordPress adskiller sig markant på alle de muligheder man har ved at anvende et CM system.

Der findes et hav af fordele ved at anvende WordPress, hvilket også er grunden til at WordPress i dag er det mest populære CMS på markedet. Over 60% af alle målbare hjemmesider bruger WordPress. Derfor ser vi ingen grund til ikke at bruge WordPress.

Fordele ved at vælge WordPress til din hjemmeside

Det mest populære CM-system

Wordpress er det mest populære CM-system på markedet og slår alle konkurrenter. Over 60 procent af alle målbare websites på nettet bruger WordPress som platform. Andenpladsen går til Joomla med ca. 5 procent.

Opdatér hjemmesiden selv

Det er super let at redigere tekst og billeder på en WordPress hjemmeside. Hele systemet er lavet meget brugervenligt så alle kan være med. Vi anvender den populære sidebygger "Elementor", som er hurtig og nem at arbejde med.

Du ejer hjemmesiden

Med en WordPress hjemmeside har du hele ejerskabet over din hjemmeside. Det vil sige, du ikke skal bekymre dig om rettighederne.

Nem integration med webshop

En WordPress hjemmeside kan også fungere som en webshop, hvis man tilkobler pluginnet WooCommerce. Du kan læse meget mere om WooCommerce her.

Mobiloptimeret design

Med en WordPress hjemmeside er din hjemmeside altid optimeret til alle enheder – det gælder både desktop, smartphones og tablets

Se nogle af de hjemmesider som vi har udviklet i WordPress

Har vi overtalt dig til at bruge WordPress?

Har vi overtalt dig til at bruge WordPress CMS til din nye hjemmeside eller webshop? Det håber vi og du kan roligt kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Kontakt os – Så hjælper vi dig i gang.