Case

B2B Webshop integreret med Uniconta og PIM

Vi har hjulpet Hübsch med at skabe et nyt univers til fremvisning af deres produkter til slutkunder og salg til deres B2B kunder. 

Fakta

Løsningen kort fortalt

Hübsch havde et ønske om at få en webshop platform som levede op til de højere forventninger både virksomheder og slutbrugere har til en moderne virksomhed. Vi har designet og programmeret en platform som er funktionel, brugervenlig og skarp på konvertering til B2B, samtidig med at det er et inspirerende univers at træde ind i for deres slutkunder.

Stikord

Løsningen

Find en webshop eller en fysisk butik nær dig

Hubsch-interior.com – udover B2B webshoppen – er lavet til at inspirere slutkunder og fremvise hele deres sortiment. Derfor er det essentielt med en “Find forhandler” feature, som kan sende slutkunden hen til den nærmeste fysiske forhandler, eller fortælle dem, hvilke webshops som sælger deres produkter. 

Løsningen er lavet så intelligent som muligt. Når en forhandler har købt noget fra Hübsch, kommer de automatisk ind på kortet. Derudover kan du på alle produktsider se et kort over, hvilke virksomheder i dit nærområde, der har købt det specifikke produkt, og dermed må formodes at have varen på lager.

Løsningen

Tusindvis af produkter i hundredevis af kategorier

Hvordan fremviser man så mange produkter og kategorier som muligt på en overskuelig og lækker måde? Vores bud er at lave en stor “mega menu” som dækker hele skærmen når man trykker på produkterne. Hver kategori er tildelt et billede så man får visuel feedback når man bevæger sig over de specifikke kategorier.

Se løsningen

Lavet til at surfe på mobilen

Selvom de fleste B2B kunder sidder og bestiller varer på computere, er det essentielt for slutkunderne at de hurtigt kan finde frem til deres ynglingsmøbler fra mobilen. Vi mener selv at vi har lavet den perfekte løsning med en skræddersyet navigationsmenu i bunden af skærmen, så man altid har menuen i nærheden af sin tommelfinger.

"I forbindelse med skift til nyt ERP-system havde vi brug for en ny partner til vores webløsning med B2B-shop. Webko var ikke den største og ældste partner, vi kunne vælge, men de har været den helt rette. Vi har oplevet en kombination af god vejledning på både design og funktion, samt en meget lydhør partner ift. vores ønsker og tanker. Vi har været utroligt glade for processen, som har været rigtig professionelt gennemført."
Daniel Henriksen
Sales & Marketing Director, Hubsch-interior.com
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!