Design, udvikling og vedligeholdelse for Hübsch siden 2019

Kunde

Hübsch

Branche

Boliginteriør

Platform

WooCommerce
WordPress

Et inspirerende univers at træde ind i

Hübsch havde et ønske om at få en webshop platform som levede op til de højere forventninger både virksomheder og slutbrugere har til en moderne virksomhed. Vi har designet og programmeret en platform som er funktionel, brugervenlig og skarp på konvertering til B2B, samtidig med at det er et inspirerende univers at træde ind i for deres slutkunder.

Find en webshop eller en fysisk butik nær dig

Hubsch-interior.com – udover B2B webshoppen – er lavet til at inspirere slutkunder og fremvise hele deres sortiment. Derfor er det essentielt med en “Find forhandler” feature, som kan sende slutkunden hen til den nærmeste fysiske forhandler, eller fortælle dem, hvilke webshops som sælger deres produkter.

Løsningen er lavet så intelligent som muligt. Når en forhandler har købt noget fra Hübsch, kommer de automatisk ind på kortet. Derudover kan du på alle produktsider se et kort over, hvilke virksomheder i dit nærområde, der har købt det specifikke produkt, og dermed må formodes at have varen på lager.

Lavet til at surfe på mobilen

Selvom de fleste B2B kunder sidder og bestiller varer på computere, er det essentielt for slutkunderne at de hurtigt kan finde frem til deres ynglingsmøbler fra mobilen. Vi mener selv at vi har lavet den perfekte løsning med en skræddersyet navigationsmenu i bunden af skærmen, så man altid har menuen i nærheden af sin tommelfinger.

Vis mere

“I forbindelse med skift til nyt ERP-system havde vi brug for en ny partner til vores webløsning med B2B-shop. Webko var ikke den største og ældste partner, vi kunne vælge, men de har været den helt rette. Vi har oplevet en kombination af god vejledning på både design og funktion, samt en meget lydhør partner ift. vores ønsker og tanker. Vi har været utroligt glade for processen, som har været rigtig professionelt gennemført.”

Daniel Henriksen
Daniel Henriksen

Sales & Marketing Director, Hübsch Interior

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk