Lad os tage en snak

Vi kommer med glæde ud til jer til en
uforpligtende snak om jeres muligheder

Brug vores kontaktformular

Vi holder til i Herning, men vi kommer meget gerne ud til jer og tager en snak omkring jeres kommende projekt. Tøv ikke med at bruge kontaktformularen eller ringe, vi er altid klar til hjælpe.

  • Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Ring til os

Webko er et dynamisk webbureau i Herning. Vi er specialister i at lave hjemmesider og webshops, der leverer resultater.

Vi har kompetencerne til at være med i hele processen fra idé til færdig hjemmeside eller webshop, men vi har også erfaring med at stå for enkelte dele af et projekt, som fx webdesign eller programmering.

I er altid velkomne til at kigge forbi vores kontor i Herning, så kan vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med en ny hjemmeside eller webshop. Vi har også erfaring med at optimere eksisterende webløsninger.

Webko teamet

Hos Webko har vi et væld af kompetencer. Lige fra det helt nørdede programmering af skræddersyede moduler til det smukke og visuelle grafiske design. Én ting har vi dog begge til fælles. Vi elsker brugervenlige hjemmesider der sælger.

Jacob M. Jensen

Tlf: 4290 9198
Email: jmj@webko.dk

Jacob Soelberg

Tlf: 4290 9198
Email: js@webko.dk