Kontakt os og lad os tage en snak

Vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Kontakt webko

Ring til os

Vi elsker at værne om vores kunder. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Er du ikke kunde hos os? Vi kommer meget gerne ud til dig og tager en snak omkring dit kommende projekt. Udfyld formularen eller ring til os. Vi er altid klar til at hjælpe.

Skriv til os

Kontakt formular med besked

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

Her finder du os

Vi befinder os i Herning

Webko er et dy­na­misk web­bu­reau i Her­ning. Vi er spe­ci­a­li­ster i at lave hjem­mesi­der og webs­hops, der le­ve­rer re­sul­ta­ter.

Vi har kom­pe­ten­cer­ne til at være med i hele pro­ces­sen fra idé til fær­dig hjem­mesi­de el­ler webs­hop, men vi har også er­fa­ring med at stå for en­kel­te dele af et pro­jekt, som fx web­de­sign el­ler pro­gram­me­ring. 

Du er al­tid velkommen til at kig­ge for­bi vo­res kon­tor i Her­ning, så kan vi tage en ufor­plig­ten­de snak om, hvor­dan vi kan hjæl­pe dig med en ny hjem­mesi­de el­ler webs­hop. Vi har også er­fa­ring med at op­ti­me­re ek­si­ste­ren­de we­b­løs­nin­ger.

Holdet
Hovederne bag Webko

Hos Webko har vi et væld af kom­pe­ten­cer. Lige fra den helt nør­de­de pro­gram­me­ring af skræd­der­sy­e­de mo­du­ler til det smuk­ke og visu­el­le gra­fi­ske de­sign. Én ting har vi dog alle til fæl­les. Vi el­sker bru­ger­ven­li­ge hjem­mesi­der, der sæl­ger.

Jacob Soelberg
Partner, Kundekonsulent og Grafik
Jacob Max Jensen
Partner og Programmering
Simon Juhl Kristiansen
Frontendudvikler og Webdesigner

Skal vi lave noget sammen?

Så tøv ikke med at kontakte os og lad os tage en uforpligtende snak om dit næste projekt. Vi kommer også gerne ud til dig – helt uforpligtende – til et møde omkring dit projekt.