Nyt website til det internationale soft rock-band Michael Learns To Rock

Kunde

Michael Learns To Rock

Branche

Musik

Platform

WordPress

En unik onlineoplevelse for MLTR

Michael Learns to Rock (MLTR) er en internationalt anerkendt pop/soft rock-musikgruppe, der har et omfattende bagkatalog af hits og en dedikeret fanbase over hele verden. Med en lang og succesrig karriere ønskede MLTR at opgradere deres online tilstedeværelse og give deres fans en mere interaktiv og informativ oplevelse.

De ønskede en hjemmeside, der kunne præsentere deres diskografi, vise kommende shows og holde fans opdateret med de seneste nyheder og begivenheder. Vi blev valgt som deres digitale partner og tog udfordringen op med at skabe en omfattende onlineoplevelse for MLTR og deres fans.

For at imødekomme MLTR’s behov udviklede vi en skræddersyet hjemmeside, der integrerede alle de ønskede funktioner og skabte en mere engagerende og informativ platform for fansene. Ved at kombinere moderne webdesign, brugervenlighed og en omfattende backend-funktionalitet skabte vi en unik onlineoplevelse for MLTR.

Vis mere
+200 tilfredse kunder

Skal vi også styrke din webløsning?

Vi er eksperter i innovative webløsninger og ved, hvad der fungerer bedst. Ring i dag, og lad os tage en snak om din specifikke opgave, og modtag et prisestimat.

Eller har du lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk