Nye veje til en forandring

Kunde

Innohow

Branche

Marketingbureau

Platform

WordPress

Innohows nye visuelle identitet

Innohow er en virksomhed specialiseret i planlægning og gennemførelse af aktiviteter, der fremmer innovation inden for produkter, processer og planer. De har kompetencerne og metoderne til at skabe innovative løsninger.

Innohow ønskede at opdatere deres visuelle identitet og hjemmeside for at afspejle virksomhedens innovative og moderne tilgang. De havde brug for en ny visuel identitet, herunder farver, fonte, logo og billedestil, der ville repræsentere deres værdier og differentiere dem fra konkurrenterne. Derudover ønskede de en ny hjemmeside, der var brugervenlig, informativ og æstetisk tiltalende.

Et moderne og responsivt design

Vi indledte samarbejdet med et opstartsmøde, hvor vi gennemgik deres nuværende situation og deres målgruppe. Baseret på disse indsigter udviklede Webko en ny visuel identitet, der omfattede et nyt farveskema, passende fonte og et nyt logo, der afspejlede Innohows innovative og moderne tilgang.

Når den visuelle identitet var på plads, gik vi i gang med at designe og udvikle Innohows nye hjemmeside. Vi skabte et brugervenligt layout, der gjorde det nemt for besøgende at navigere og finde relevant information. Hjemmesiden blev opbygget med et moderne og responsivt design, der tilpasser sig forskellige enheder og skærmstørrelser.

 

Vis mere
+200 tilfredse kunder

Skal vi også styrke din webløsning?

Vi er eksperter i innovative webløsninger og ved, hvad der fungerer bedst. Ring i dag, og lad os tage en snak om din specifikke opgave, og modtag et prisestimat.

Eller har du lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk