Landets hurtigst voksende storkøkkenleverandør

Kunde

Cateringinventar.dk

Branche

B2B handel
Hårde hvidevarer

Platform

WooCommerce
WordPress

Udviklet specifikt til kundens behov

Vi har leveret en helt ny platform, der skal gøre det nemmere for cateringinventar.dk at håndtere deres mere end 8000 varenumre og følge med væksten.

Ca­te­rin­gin­ven­tar.dk hav­de et stort øn­ske om at få en ny webs­hop, der var ud­vik­let spe­ci­fikt til de­res be­hov. Fo­kus har væ­ret på ha­stig­hed, bru­ger­ven­lig og et godt ar­bejds­flow for me­d­ar­bej­der­ne i hver­da­gen. I for­bin­del­se med ud­vik­lin­gen har vi la­vet en ræk­ke unik­ke funk­tio­ner, som gør kun­de­op­le­vel­sen end­nu bed­re.

Lynhurtig webshop med et væld af funktioner

Vi har i sam­ar­bej­de med ca­te­rin­gin­ven­tar.dk ud­vik­let en top­mo­der­ne webs­hop med avan­ce­re­de funk­tio­ner som med­lem­s­klub, ra­bat­struk­tur for en­kelt­pro­duk­ter, pro­dukt­fil­tre­ring, au­to­ma­tisk ge­ne­re­ring af ka­te­go­r­i­me­nu­er og im­port af pro­duk­ter fra Ex­cel-ark.

Der har væ­ret fo­kus på at gøre si­den bru­ger­ven­lig og over­sku­e­lig på trods af det kæm­pe sto­re pro­dukt­ka­ta­log.

Køb stort ind og spar penge

I for­bin­del­se med til­bli­vel­sen af Ca­te­rin­gin­ven­tar.dk duk­ke­de der en mas­se gode idéer op. De har re­sul­te­ret i man­ge smar­te funk­tio­ner, som fx Køb fle­re styk og spar, som gi­ver mu­lig­hed for at give fler­stk. ra­bat­ter og vise det til kun­der­ne på en visu­el og let for­stå­e­lig måde.

Vis mere

"Altid god og hurtig service. Jeg kan klart anbefale Webko - ALTID"

Kristoffer Poulsgaard Andersen
Kristoffer Poulsgaard Andersen

Indehaver, Cateringinventar.dk

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk