Gennemgribende digital tranformation af Blue Hors

Kunde

Blue Hors

Branche

Avl af heste

Platform

WooCommerce
WordPress

10 systemer samlet i 2 gennemtænkte løsninger

Blue Hors er et førende hestesportscenter i Europa og tilbyder en bred vifte af tjenester og produkter til hestesporten. Deres tidligere online tilstedeværelse var fragmenteret og ineffektiv, da de havde 10 forskellige løsninger i to separate CMS-systemer. Disse inkluderede tre hjemmesider på dansk, engelsk og tysk, fire B2C-webshops på dansk, engelsk, tysk og svensk samt tre B2B-webshops på dansk, engelsk og tysk.

Udfordring

Blue Hors havde behov for en omfattende omstrukturering af deres onlineplatforme. De ønskede at samle alle deres løsninger i to effektive webshops og forbedre integrationen med deres ERP-system og fragtløsning. Derudover ønskede de at skabe en mere engagerende kundeoplevelse og introducere en loyalitetsklub for deres trofaste kunder.

Løsning

Vi blev hyret til at gentænke Blue Hors’ online tilstedeværelse og udvikle to solide webshopløsninger. Vores første opgave var at oprette et omfattende B2C-univers, der ville fungere som en inspirationskilde for kunderne. Dette univers inkluderer nyheder, eventsystem med en tilhørende billetapp, som personalet kan bruge til nemt at scanne alle bestilte billetter. Desuden blev hele Blue Hors Care-sortimentet integreret med deres ERP-system og fragtløsning. For at belønne deres loyale kunder oprettede vi også en loyalitetsklub, hvor de kan opnå specielle tilbud. Denne løsning understøtter fire forskellige valutaer og tre forskellige sprog og tilbyder levering til kunder i hele Europa.

Vores anden opgave var at udvikle en dedikeret B2B-webshop med et brugerdefineret B2B-bestillingssystem. Formålet var at gøre det lynhurtigt for Blue Hors’ forhandlere at bestille nye varer. Denne webshop blev integreret med deres ERP-system ved hjælp af en tovejskommunikation, hvor nye forhandlere automatisk blev oprettet på webshoppen, og ordrer blev sendt direkte til ERP-systemet.

Resultater

Vores webshopløsninger har betydet en markant forbedring af Blue Hors’ online tilstedeværelse. Ved at samle deres forskellige platforme i to effektive webshops har de opnået større effektivitet og konsistens i deres digitale kanaler. Kunderne kan nu nemt navigere mellem forskellige sektioner af B2C-webshoppen, finde inspiration, læse nyheder og købe Blue Hors Care-produkter. Loyalitetsklubben har også bidraget til at opbygge stærkere relationer med de loyale kunder.

På B2B-siden har vores dedikerede webshop og bestillingssystem gjort det nemt og hurtigt for Blue Hors’ forhandlere at placere ordrer og administrere deres forretningsforbindelser. Integrationen med ERP-systemet har automatiseret oprettelsen af nye forhandlere og behandlingen af ordrer.

Samlet set har vores webshopløsninger for Blue Hors optimeret deres online tilstedeværelse, øget kundetilfredsheden og skabt en mere strømlinet og effektiv forretningsproces. Blue Hors kan nu drage fordel af deres stærke digitale platform til at nå ud til et bredere publikum og fortsætte med at være en førende aktør i hestesportsbranchen.

Vis mere

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk