Case

God mad smager bedre med en unik visuel identitet

Vi har i samarbejde med gastro13 udarbejdet en enkel og lækker visuel identitet og et moderne website med brugervenlig onlinebestilling.
Fakta

Løsningen kort fortalt

Vi blev kontaktet af gastro13, som havde behov for en helt ny visuel identitet til deres virksomhed. Den skulle også fungere på en ny hjemmeside. Vi har hjulpet med alt fra logodesign, webdesign til udvikling af hjemmeside og alt markedsføringsmateriale for Gastro13.

Stikord

  • Komplet visuel identitet
  • Moderne responsive webdesign
  • Online bestilling af menuer
  • Let ordrehåndtering
  • Automatisk beregning af leveringspriser ud fra adresse
Løsningen

Enkelt og lækkert

For at afspejle maden fra gastro13 skulle logoet og resten af den visuelle identitet også være enkel og lækkert. Derfor endte vi ud med en meget simpel og elegant skrifttype sammen den let genkendelige røde cirkel. Logoet blev selvfølgelig lavet, så det også så godt ud, når det var på deres hvide bil eller sorte visitkort.

Skræddersyet hjemmeside

Ingen komplet visuel identitet uden en hjemmeside

Ingen visuel identitet er komplet uden en medfølgende hjemmeside. Dette blev også lavet til gastro13. Det var vigtigt for gastro13, at hjemmesiden var så enkel og brugervenlig som overhovedet muligt, og derfor blev indholdet strippet helt for alt overflødigt.

Som alle vores andre løsninger er gastro13.dk selvfølgelig også 100 procent optimeret til visning på mobiler og tablets. I dag er det slet ikke et valg, om man vil tage hensyn til kunder, der ikke kommer fra computeren. Alle statistikker viser nemlig entydigt, at størstedelen af al trafik kommer fra mobile enheder.

Det har vi hos Webko taget konsekvensen af, og derfor er alle vores sider skabt med responsive webdesign for øje.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

"Super hurtig og god service med besvarelse af alle mine spørgsmål... Alt i alt er jeg super tilfreds med Webko’s arbejde og ikke mindst at jeg valgte at give dem min tillid til at de kunne levere et lækkert og professionelt produkt."
Nicolaj K. S. Laursen
Indehaver, gastro13.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!