God mad smager bedre med en unik visuel identitet

Kunde

Gastro13

Branche

Catering

Platform

WordPress

Løsningen kort fortalt

Vi blev kontaktet af gastro13, som havde behov for en helt ny visuel identitet til deres virksomhed. Den skulle også fungere på en ny hjemmeside. Vi har hjulpet med alt fra logodesign, webdesign til udvikling af hjemmeside og alt markedsføringsmateriale for Gastro13.

Enkelt og lækkert

For at afspejle maden fra gastro13 skulle logoet og resten af den visuelle identitet også være enkel og lækkert. Derfor endte vi ud med en meget simpel og elegant skrifttype sammen den let genkendelige røde cirkel. Logoet blev selvfølgelig lavet, så det også så godt ud, når det var på deres hvide bil eller sorte visitkort.

Ingen komplet visuel identitet uden en hjemmeside

Ingen visuel identitet er komplet uden en medfølgende hjemmeside. Dette blev også lavet til gastro13. Det var vigtigt for gastro13, at hjemmesiden var så enkel og brugervenlig som overhovedet muligt, og derfor blev indholdet strippet helt for alt overflødigt.

Som alle vores andre løsninger er gastro13.dk selvfølgelig også 100 procent optimeret til visning på mobiler og tablets. I dag er det slet ikke et valg, om man vil tage hensyn til kunder, der ikke kommer fra computeren. Alle statistikker viser nemlig entydigt, at størstedelen af al trafik kommer fra mobile enheder.

Det har vi hos Webko taget konsekvensen af, og derfor er alle vores sider skabt med responsive webdesign for øje.

Vis mere

"Super hurtig og god service med besvarelse af alle mine spørgsmål... Alt i alt er jeg super tilfreds med Webko’s arbejde og ikke mindst at jeg valgte at give dem min tillid til at de kunne levere et lækkert og professionelt produkt."

Nicolaj K. S. Laursen
Nicolaj K. S. Laursen

Indehaver, Gastro13

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk