Hurtig og nem formidling af informationer til fællesskabet

Kunde

Innovatorium A/S

Branche

Udlejning af erhvervsejendomme

Platform

WordPress

Et moderne og brugervenligt online-miljø til Innovatorium

Vi er glade for at kunne præsentere den nye hjemmeside og intranetløsning, som vi har udviklet specielt til Innovatorium. Disse digitale platforme er skabt med det formål at give Innovatorium et moderne og brugervenligt online-miljø, hvor I kan dele information, samarbejde og styrke jeres deres kommunikation mellem alle virksomheder i huset.

Hjemmesiden er et vindue til Innovatorium for både nuværende og potentielle lejere, partnere og interessenter. Vi har arbejdet hårdt på at skabe en hjemmeside, der afspejler Innovatoriums værdier, brand og ekspertise. Den præsenterer en intuitiv navigation, der gør det nemt for besøgende at finde den relevante information om deres produkter og ydelser.

Intranettet er en dedikeret platform, der er designet til at styrke samarbejdet og informationsdelingen mellem huset og alle lejere. Det er en sikker og brugervenlig portal, der giver jer mulighed for at oprette og tilmelde sig arrangementer, se ugens menu, finde information på alle lejere i huset og dele viden omkring huset. Intranettet er bygget til at fremme effektivt samarbejde mellem lejere og forbedre administrationens kommunikation.

Vis mere

Knivskarpt og helt i vores stil. Vi gav Webko ret fri rammer til at designe en ny side til Innovatorium, og vi er ovenud tilfredse med resultatet! Det er blevet knivskarpt og helt i vores stil. Kommunikationen har kørt glat, og der er lynhurtig respons, hvis vi skriver med en lille ændring her og der. Vi glæder os til arbejde videre med dem.

Pernille Andersen
Pernille Andersen

Marketing & Kommunikation

Lyst til at se mere?

Her er lidt flere interessante cases du måske skulle ta’ et kig på

Skal vi tage en snak om vores cases?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk