Case

Formidling og salg af lotterier for nogen af Danmarks største organisationer

Vi har skabt en helt ny platform, som har forbedret brugeroplevelsen og gjort hverdagen lettere for virksomheden.
Fakta

Løsningen kort fortalt

Gennem de sidste tre år har vi hjulpet støtforeningen.dk med rigtig mange forskellige opgaver. Samarbejdet kulminerede med, at vi udviklede den helt nye platform, som i dag er hjertet i Støtforeningens kontakt med omverdenen. Vi hjælper også med generel support, udvikling og opdatering af virksomhedens mange sider.

Stikord

Løsningen

Udvikling af helt ny brugervenlig salgsplatform

Støtforeningen kontaktede os, da de havde brug for en ny og specialudviklet platform at hverve lotterisælgere fra. Det nye website har et stærkt brugerflow, som gør at potentielle sælgere bliver holdt i hånden, fra de kommer ind på siden, til de har udfyldt den endelige formular.

Vi har stået for udviklingen og planlægningen af alt fra design og udviklingsfasen til bruger- og e-mailflow.

Affiliate

Et nyt skræddersyet affiliate system

Støtforeningen.dk er rigtig gode til at markedsføre sig på de sociale medier, men hvad gør man, når ens hovedmålgruppe er unge i 8-9 klasse, så de hvert år skal ud og finde nye kunder?

Vi hjalp dem med at lave et nyt affliate system for at få dem som allerede ‘likede’ deres facebook side til at genere en personlig kuponkode, som de kunne dele med deres venner. Hvis kuponkoden så bliver brugt til at bestille lodder, får de en lille gave som tak for hjælpen.

stoetforeningen-hjemmeside
Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

"Vi har samarbejdet med Webko i næsten 2 år og vi har været meget tilfredse med samarbejdet. Deres service er den bedste i branchen og opstår der et problem, løses denne straks. Samtidig er de meget innovative og gode til at finde nye løsninger ud fra vores behov."
Niels Jørgensen
Indehaver, stoetforeningen.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!