Case

Fra ide til bryggeri med online salg

Udarbejdelse af en flot og professionel visuel identitet og webshop til Danmarks måske mindste bryggeri.

Fakta

Løsningen kort fortalt

Nr. Nissum Håndbryg havde brug for en helt ny visuel identitet samt en webshop, der levede op til deres behov. Vi har udarbejdet logo, visitkort, etiketter, plakater, roll-up og sidst men slet ikke mindst deres nye webshop med WordPress WooCommerce.

Stikord

Løsningen

Et logo, der giver mening

Nr. Nissum Håndbryg kontaktede os allerede inden, de havde stiftet virksomheden, da de allerede på det tidspunkt havde en plan om, at de ville have en hjemmeside, hvor man skulle kunne købe deres øl og bestille overnatning hos deres bed & breakfast. Vi endte med at lave hele dages visuelle identitet, lige fra logo, visitkort og etiketter, til deres webshop.

Da Nr. Nissum Håndbryg holder til på en gård, hvor man næsten altid kan spotte én af de mange dådyr, som er i området, så var det vigtigt for dem, at dådyret var en del af deres logo.

Løsningen

Etiketter, som ikke er ligesom alle andre etiketter

Hvilke øl mærker kender du, som har en hvid etiket? Vi har hjulpet Nr. Nissum Håndbryg med at skille sig ud blandt alle de andre på butikshylderne. Det var desuden vigtigt, at det var let at lave nye etiketter, hver gang at brygmesteren fik en ny idé til en lækker øl.

nr-nissum-tryk
Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

I tæt dialog med Nr. Nissum Håndbryg fik vi også lavet en ny mobiloptimeret webshop udviklet i WordPress WooCommerce. Med den nye webshop er det muligt for bryggeriet at sælge øl og bryggeudstyr.

"Alt er gået hurtigt og gnidningsfrit, og der er ikke noget Webko ikke kan lave. Vi har fået det præcis som vi ønsker det. Alle roser vores hjemmeside, og når de får at vide, hvad vi har givet for det, er de helt måløse."
Anette Grøn
Indehaver, nrnissumhaandbryg.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!