Case

Udvikling af webshop til Nibucopenhagen

Vi har hjulpet nibuboots.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Fakta

Løsningen kort fortalt

Nibucopenhagen.com er en international platform til salg af gummistøvler, som henvender sig til kvalitets- og designbevidste kvinder. Brugervenlighed og eksklusivitet har været nøgleord i udviklingen.

Stikord

  • 2 sproget webshop
  • Automatisk bogføring
  • Integration med GLS pakkeshop
  • Automatisk pakkelabels
Løsningen

Nordisk elegance der sælger

Nibuboots kontaktede Webko for at komme i gang med at sælge deres danskdesignede kvalitetsgummistøvler online. Vi skabte en elegant og minimalistisk e-handelsplatform, som lader produkterne tale. Vi har kombineret den klassiske webshop med store billeder og catwalk-videoer for at skabe den rette stemning af kvalitet og nordisk design.

For at gøre hverdagen så let som muligt for medarbejderne har vi optimeret alle arbejdsgange, så langt det meste foregår automatisk.

Løsningen

Optimeret til mobilen

Som alle vores andre løsninger er nibucopenhagen.com selvfølgelig også optimeret 100 procent til visning på mobiler og tablets. I dag er det slet ikke et valg, om man vil tage hensyn til kunder, der ikke kommer fra computeren. Alle statistikker viser nemlig entydigt, at størstedelen af al trafik kommer fra mobile enheder.

Det har vi hos Webko taget konsekvensen af, og derfor er alle vores sider skabt med responsive webdesign for øje.

"Webko formåede at lave en ny hjemmeside, som selv jeg kunne finde ud af at redigere i. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem at arbejde med drengene fra Webko, og jeg ved at jeg altid kan få fat på dem når det brænder på"
Helle Juhl Jørgensen
Indehaver, nibucopenhagen.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!