Case

Ny visuel identitet og hjemmeside der øger konverteringerne

I et tæt samarbejde med Jeresferie.dk har vi fået skabt en ny visuel identitet samt udviklet deres nye hjemmeside.

Fakta

Løsningen kort fortalt

Jeresferie.dk havde brug for en helt ny visuel identitet samt en hjemmeside der levede op til deres behov. Vi har udarbejdet nyt optimeret logo samt ny hjemmeside med WordPress.

Stikord

Kompetencer

Løsningen

Ny visuel identitet og hjemmeside til rejseselskabet

Jeresferie.dk kontaktede os, fordi de havde en plan om, at de ville have en ny optimeret hjemmeside, hvor man skulle kunne booke deres mange rejser gennem. Vi endte med at designe og udvikle hele deres visuelle identitet på tværs af alle platforme og skal snart hjælpe med yderligere et rejseprojekt, som vi glæder os meget til.

Løsningen

Opdatering af visuelt udtryk til kendt rejseselskab

Da Jeresferie.dk henvendte sig til os, var opgaven i første omgang at udvikle en ny og bedre hjemmeside. Men efter en længere og god dialog endte vi med at blive enige om, at vi skulle varetage opgaven om at skabe et nyt forbedret visuelt udtryk for virksomheden. Efter en periode med møder, justeringer og mange gode ideer, kom vi frem til et nyt, enkelt og genkendeligt logo. Logoet er designet og udarbejdet, så det fungerer på alle platforme – både online og offline.

"Efter hjemmesiden blev lanceret har vi kunne se en klar stigning i salg på de produkter, som vi ønskede at se stigninger på"
- Michael, Indehaver af Jeresferie.dk
Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

I tæt dialog med Jeresferie.dk fik vi lavet deres nye mobiloptimeret hjemmeside udviklet i WordPress. Med den nye hjemmeside er det muligt for rejseselskabet at tilbyde og fremvise deres mange spændende rejser på en mere professionel måde.

"Fra første henvendelse brugte de lang tid på at sætte sig ind i vores behov og ønsker. De havde løsninger og forslag til vores specifikke krav og i hele arbejdsprocessen kontaktede de os løbende, for at sikre at vi var tilfredse med resultatet. Jeg har arbejdet med mange forskellige udviklere gennem mine 20 år i erhvervslivet, men er aldrig stødt på en så kompetent, seriøs og procesorienteret udvikler som Webko. Efter hjemmesiden blev lanceret har vi kunne se en klar stigning i salg på de produkter, som vi ønskede at se stigninger på. Jeg kan derfor give Webko mine bedste anbefalinger."
Michael Poulsen
Indehaver, Jeresferie.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!