Case for HRT Textiles

En bæredygtig virksomhed med ny hjemmeside

Vi har hjulpet HRT Textiles med en ny inspirerende og moderne hjemmeside, der fungerer til alle enheder.

Fakta

Løsningen kort fortalt

HRT Textiles havde brug for en helt ny moderne hjemmeside, der levede op til deres behov. I et tæt samarbejde med HRT Textiles, har vi udarbejdet en funktionel, moderne og responsiv hjemmeside med WordPress.

Stikord

Kompetencer

Løsningen

Fortælling på en ny moderne og inspirerende måde

HRT Textiles er en europæisk specialist i bæredygtig produktion af tøj. Virksomheden har eksisteret siden 1935, og kendt for sin stabilitet og fremrangende levering. Missionen har altid været den samme – At fremstille tøj af høj kvalitet med respekt for medarbejdere og miljøet.

HRT Textiles kontaktede os, fordi de ønskede en ny moderne hjemmeside til at fortælle deres budskab på en mere inspirerende måde end tidligere. I et tæt samarbejde med HRT Textiles fik vi udviklet deres nye hjemmeside med WordPress. Hjemmesiden er responsive og rammer plet til HRT Textiles visuelle identitet.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

I tæt dialog med HRT Textiles fik vi skabt en ny mobiloptimeret hjemmeside udviklet i WordPress. Med den nye hjemmeside er det muligt for virksomheden at fremme deres budskab og den gode historie.

"Webko leverer fremragende hjemmesider og er samtidig en god sparingspartner omkring marketing og udvidelser. Jeg kan varmt anbefale Webko."
Claus Mikkelsen
HRT Textiles
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!