Case

Haderslevs spændende historie samlet ét sted

En ny kulturorganisation, der samler formidling og onlinesalg fra Historisk arkiv og tre fremtrædende museer i Haderslev.

Fakta

Løsningen kort fortalt

Historie Haderslev er en paraplyorganisation, som samler de væsentligste museer samt Haderslev historisk arkiv.

Vi har udviklet et website, som er let at vedligeholde og administrere i hverdagen, men som også gør det let for interesserede at finde den information, de ønsker.

Stikord

Løsningen

Et samarbejde uden problemer

Historie Haderslev kom til os, fordi de stod over for at samle byens vigtigste museer og Historisk Arkiv under en paraply. Vi har i tæt samarbejde med Haderslev Kommune udviklet en flersproget platform, hvor den enkelte institution kan udkomme med deres information og samtidig drage fordel af synergierne ved at være forenet.

Hvert museum har deres egen side med eget visuelle aftryk i form af farver og logo. På den måde er det let for brugerne af skelne indholdet fra hinanden. Sitet har også en webshop, hvorfra interesserede blandt andet kan købe relevant historisk litteratur.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!