Professionel hjemmeside uden binding

Vi har designet og programmeret hundredvis af hjemmesider og vil derfor vove at påstå, at vi er blevet eksperter inden for kunsten. Vores fokus er på at give dine kunder en god og brugervenlig oplevelse og samtidig skabe varme leads til din forretning.

Få flere henvendelser

Din hjemmeside er din bedste salgskanal

Forestil dig en maskine som hver eneste dag automatisk sender din virksomhed en masse informationer på kunder, som godt kunne tænke sig at købe noget i din forretning. Lyder det for godt til at være sandt? Sådan fungerer en veldesignet hjemmeside, hvor målgruppen og kunderejsen er tænkt ind i designet. En professionel og gennemtænkt hjemmeside er ikke bare et digitalt visitkort, det er en salgsmaskine, som bliver ved med at sælge for dig døgnet rundt.

Integration

Optimeret og integrationsklar til alle systemer og devices

Hjemmesider, vi producerer hos Webko, er altid 100 procent klar til at samarbejde med andre eksterne tjenester. Din hjemmeside vil for eksempel kunne arbejde med virksomhedens Facebook-side, være koblet sammen med Google Analytics, arbejde med et internt CRM-system eller sende kontaktoplysninger over til jeres nyhedsbrevsleverandør.

Ingen binding

Hjemmeside uden bindinger

Hos Webko me­ner vi, at mar­ke­det for hjem­mesi­der er alt for uover­sku­e­ligt og præ­get af tvivls­om­me for­ret­nings­mo­del­ler. Vo­res mis­sion er at gøre hjem­mesi­de­ud­vik­ling til en let og ær­lig pro­ces, som I kan føl­ge hele vej­en i mål. Derfor kommer vi aldrig til at binde dig til et abonnement. 

Succesfuld hjemmeside

For at drive en succesfuld hjemmeside, skal du arbejde med 6 områder. Vi er eksperter i 5 af dem

1. Strategi

Du har sikkert allerede et eller flere mål med din hjemmeside eller webshop. Vi hjælper dig med at lave en strategi for, hvordan du opnår disse mål. Vi er digitale rådgivere, som udfordrer, dig så din hjemmeside ender med at blive bedre end dine konkurrenters.

2. Indhold

Indholdet på din hjemmeside er altafgørende for at opretholde interessen og hele oplevelsen for dine mulige kunder. Vi hjælper dig med at skabe strukturen på din hjemmeside og kommer med en masse gode ideer til, hvad du kan skrive og lave af indhold, og hvor du skal skrive og placere det helt præcist for at det giver bedst mulig mening for dine besøgende. Hvis det er uoverskueligt for dig at skrive tekster til hjemmesiden, så har vi heldigvis gode kontakter til massere af skribenter, som kan gøre det hele for dig.

3. Udvikling

Når hjemmesiden har fået et flot og funktionelt design, og indholdet er blevet lavet og sat på plads, skal vi til at kigge på selve programmeringen af hjemmesiden. Da vi udvikler alle vores hjemmesider i WordPress CMS, så sparer vi ofte meget tid på udviklingsdelen, fordi de fleste gængse funktioner allerede er programmeret i forvejen. Dog har vi en in house programmør, så hvis der er en specifik funktion, som du ønsker på siden, så kan alt lade sig gøre.

4. Online markedsføring

Med en ny hjemmeside hos os gælder det om at få så mange besøgende ind på siden som muligt. Dette kan enten gøres ved at annoncere på Facebook og Google, eller du kan arbejde med søgemaskineoptimering ved at skrive gode tekster til din hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med det meste, men online markedsføring er der mange, som er meget bedre end os. Derfor anbefaler vi altid, at I finder et eksternt bureau til dette, så vi kan holde os skarpe til det, vi er bedst til: at designe og programmere hjemmesider som sælger samt vedligeholde dem, så de kører som en smurt maskine. 

5. Hosting og drift

Hosting og drift er en af de mest undervurderede punkter. Når du nu har fået lavet en hjemmeside, som sælger, så holder det ikke at hjemmesiden går ned flere gange i ugen, fordi hjemmesiden er hostet på et lavpris webhotel. Ønsker I at vi skal tage os af alt omkring jeres hjemmeside, så kan vi hoste jeres side på lynhurtige servere med 99,9% oppetid.

6. Support

Hos Webko har vi fri telefon og mailsupport, når du har fået lavet en hjemmeside hos os. Det betyder, at du altid kan ringe ind og få svar på de spørgsmål, du har omkring din hjemmeside. Hvis du ønsker mere hjælp end dette, så fakturerer vi kun pr. minut som vi reelt arbejder for dig.

WordPress

Vi er eksperter i
WordPress

Vi arbejder hver dag med WordPress og har gjort det lige siden begyndelsen. Som kunde hos os kan du derfor altid forvente en skræddersyet WordPress løsning, der præcis dækker dine behov og lever op til alle krav og forventninger – både for dig og dine kunder. Vi forstår vigtigheden af din kommende hjemmeside eller webshop.

Cases

Se nogle af de hjemmesider, som vi har udviklet

Man er ikke bedre end sin sidste case.

Jeresferie.dk

Case Ny visuel identitet og hjemmeside der øger konverteringerne I et tæt samarbejde med Jeresferie.dk har vi fået skabt en ny visuel identitet samt udviklet deres nye hjemmeside. Fakta Løsningen kort fortalt Jeresferie.dk havde brug for en helt ny visuel identitet samt en hjemmeside der levede op til deres behov. Vi har udarbejdet nyt optimeret […]

TK Maskiner

Case Salg af maskiner og reservedele online I et tæt samarbejde med TK Maskiner har vi udviklet en ny moderne og funktionel webshop med udgangspunkt i den visuelle identitet. Fakta Løsningen kort fortalt TK Maskiner havde brug for en helt ny moderne og brugervenlig webshop der levede op til deres behov for nemmere redigering og […]

HRT Textiles

Case for HRT Textiles En bæredygtig virksomhed med ny hjemmeside Vi har hjulpet HRT Textiles med en ny inspirerende og moderne hjemmeside, der fungerer til alle enheder. Fakta Løsningen kort fortalt HRT Textiles havde brug for en helt ny moderne hjemmeside, der levede op til deres behov. I et tæt samarbejde med HRT Textiles, har […]

Hübsch

Case B2B Webshop integreret med Uniconta og PIM Vi har hjulpet Hübsch med at skabe et nyt univers til fremvisning af deres produkter til slutkunder og salg til deres B2B kunder.  Fakta Løsningen kort fortalt Hübsch havde et ønske om at få en webshop platform som levede op til de højere forventninger både virksomheder og […]

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Men hvad koster en hjemmeside?

Vi laver skræddersyede hjemmesider tilpasset jeres behov. Ingen løsning er 100% identisk, og derfor har vi heller ikke en fast pris. Udfra dine mål, ideer og budget kan vi lynhurtigt give dig en uforpligtende og fast pris på dit projekt. Ring til os i dag for at høre mere.