Få en skræddersyet WooCommerce webshop

Den største e-commerce platform blandt store og små virksomheder

Med WooCommerce får du en gennemtænkt og holdbar løsning som kan bruges til både store og små webshops. Ud af de 1 million største webshops på verdensplan, bruger 22 procent af dem WooCommerce som kernen til deres webshop. Behøver vi sige mere?

Her hos Webko er vi specialister i WooCommerce og skræddersyer efter ønsker og behov. Der findes mange fordele ved at anvende WooCommerce. Vi har forsøgt at liste nogle af dem op her på siden.

Hvad er en WooCommerce webshop?

WordPress er verdens største CM-system til at bygge hjemmesider. Det er frit og open-source, så du betaler ikke nogle dyre licenser for at kommer i gang. Hvis du ønsker, at din WordPress hjemmeside skal bruges som en webshop, kan du installere et plugin kaldet WooCommerce.

WooCommerce er også et gratis open-source modul, og det betyder, at man uden at have brugt en eneste krone, har adgang til et hav af webshopfunktioner.

Vi er eksperter i WordPress WooCommerce

Vi arbejder udelukkende med WordPress og WooCommerce. Det betyder, at vi har brugt de sidste mange år på at optimere WooCommerce til det bedst mulige webshopsystem. Dine konverteringer er meget afhængig af webshoppens hastighed. Derfor er det helt essentielt med en solid og hurtigt webshop. Vi udvikler webdesigns fra bunden og tilpasser designet 100 procent til dit brand, så du ender med en fuldstændig skræddersyet og optimeret webshop løsning.

Har du brug for en specifik funktion, som ikke eksisterer i systemet i forvejen? Vi har designere, som kan hjælpe jer med at designe funktionen og in-house udviklere, som er eksperter i WordPress og kan programmere det hele for dig.

Fordele ved at vælge WooCommerce til din webshop

100% ejerskab

Hvor sjovt er det at få udviklet en webshop, men ikke eje den? Med en WooCommerce løsning ejer du siden, og du kan få hjælp hos én af de mange tusind WordPress webbureauer, findes hvis du ikke er tilfreds med din nuværende leverandør.

Ingen binding hos os

Næsten alle andre webshopsystemer på markedet kræver enten dyre licensbetalinger eller månedlige abonnementer. Med en WooCommerce webshop fra Webko ejer du alt design materiale, og koden er 100% open source.

Brugervenligt CMS

WordPress og WooCommerce er bygget så de er enkle at finde rundt i. Det er f.eks. let at tilføje nye produkter, uploade billeder, sætte alle produkter på tilbud på samme tid, og tilføje forskellige varianter.

Gratis opdateringer

Både WooCommerce og WordPress lancerer hele tiden nye forbedringer til din webshop, helt gratis. Det betyder at du om 3 år stadigvæk kan køre på den nyeste version af WordPress og WooCommerce, i modsætningen til dyre licens programmer, hvor du skal købe rettighederne til at opdatere systemet.

Perfekt til SEO

WooCommerce er bygget til at blive elsket af søgemaskiner som Google. Det betyder, at du har en fordel over andre, bare fordi systemet er programmeret godt. Derudover findes der et hav af ekstra tilføjelser, som kan gøre din webshop endnu mere synlig på Google.

Integration med andre systemer

Fordi WordPress er verdens største website platform, er det også det system, som alle andre programmer først laver deres integrationer til. Det betyder, du altid let kan integrere din webshop med eksempelvis et bogføringsprogram.

Se nogle af de WooCommerce projekter som vi har udviklet

Har vi overtalt dig til at bruge WordPress WooCommerce?

Det er altid svært at vælge, hvilket webshop system som man ønsker at bruge. Vi har erfaring med de fleste systemer og ved, hvad der er bedst. Ring i dag og lad os tage en snak om din specifikke case.