Vi deler gerne ud af vores viden

På vores blog vil du løbende finde nye blogindlæg indenfor spændende emner som webdesign, online markedsføring, sociale medier og programmering.

Er din hjemmeside bygget op med et responsive design? Hvis ikke, så bør den blive det. Vi lever i 2019 og der er tårnhøje krav og forventninger til en hjemmeside. En af dem er responsive design. Jeg vil med egne ord forsøge at gøre dig lidt klogere på, hvad responsive design egentlig er i denne artikel.
Hvad er forskellen på Google Ads og SEO, og hvad skal man bruge sine ressourcer på, hvis budgettet er stramt? I dette indlæg dykker vi ned i begge dele og sammenligner dem, så du ved, hvad du skal investere i for at øge din forretning.
Er din hjemmeside sløv? Så kan et godt bud være, at dine billeder fylder alt for meget. Hvis du i forvejen bare uploader dem direkte fra dit kamera eller din telefon, så vil din hjemmeside med garanti, kunne gøres meget hurtigere med billede optimering. Det er slet ikke så svært, og i denne guide vil jeg vise dig hvordan.
Hvorfor skal jeg vælge WordPress til min hjemmeside? Det er et spørgsmål vi ofte hører og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor du skal vælge WordPress. Af egen erfaring kommer jeg her i artiklen med nogle af de primære årsager til, hvorfor jeg synes du skal vælge netop WordPress som platform til din hjemmeside.
Mange kalder Progressive Web Applications for fremtiden, men vi mener, fremtiden er nu. Hvad dækker begrebet over, og hvorfor synes vi, teknologien er klar til anvendelse i din næste app? Det prøver vi at skabe et overblik over i dette indlæg.

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk