Sådan opretter du en simpel vare på din WooCommerce webshop

Er du ny i WordPress WooCommerce? Så læs med her, hvor vi fortæller dig, hvordan du opretter en simpel vare, og så er du klar til at sælge fra din webshop.
Sådan opretter du en variable vare

Simpel vare eller en vare med flere varianter?

Er du ny i WordPress WooCommerce? Er du lidt i tvivl om, hvordan du opretter dine produkter? I denne guide har vi forsøgt at vejlede dig i, hvordan du opretter en simpel vare i WooCommerce. Når man opretter varer, skal man altid tage stilling til, om det er en simpel vare eller en variabel vare. En variabel vare er et produkt med flere varianter. F.eks. en t-shirt der fås i flere størrelser og farver – altså flere varianter. Du kan læs mere om oprettelse af variable varer her. I vores guide her ønsker vi at oprette en simpel vare.

Bemærk: Vi anbefaler, at du opretter dine varer på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

  1. Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger.
  2. Før vi opretter en ny vare, skal vi sikre os, at vores produktkategorier er oprettet. Dette gør vi ved at holde musen over “Varer” og klikker på “Kategorier”. Her kan vi nu tilføje alle de ønskede produktkategorier der skal være på webshoppen og inddele dem under hinanden. I vores eksempel her har vi kategorierne “Tøj”, “Overdele” og “Underdele”. Skal vi oprette en ny kategori, skal vi blot udfylde feltet “Navn” og herefter klikke på den blå knap “Tilføj ny kategori” nederst. Skal en kategori ligge under en hovedkategori kategori, vælger vi blot hovedkategorien til den pågældende kategori i feltet “Hovedkategori”.
  3. Nu har vi tilføjet vores ønskede produktkategorier. Så er vi klar til at tilføje en ny simpel vare. Ude til venstre holder vi musen over “Varer” og klikker på “Tilføj ny”.
  4. Nu er vi inde og kan udfylde alle nødvendige informationer til vores nye vare. I vores eksempel her vil vi oprette en ny trøje. Den fås kun i én enkelt farve, så derfor vil vi oprette den som en simpel vare. Hvis den fås i flere farver og størrelser, skal den oprettes som en variabel vare. Du kan læse vores guide i oprettelse af variable varer her. Vi starter med at udfylde varens navn (A). Herefter udfylder vi varens fulde beskrivelse (B). Ønskes en kort beskrivelse, som vises ved siden af produktnavn og pris, skal feltet “Kort varebeskrivelse” udfyldes (D). Herefter skal vi have en pris på varen. Dette gør vi under dens varedata (C). Her har vi mulighed for f.eks. at udfylde pris, tilbudspris, lagerbeholdning, forsendelse m.m. I vores eksempel ønsker vi at udfylde en normalpris, hvor mange der er på lager af pågældende vare samt et varenummer (Dette finder vi under fanen “Beholdning” til venstre) (C).
  5. Når vi har udfyldt alle informationer omkring vores vare, så skal vi tilføje varen til en produktkategori (E), som vi oprettede i punkt 2. Har vi glemt at oprette en kategori, så kan denne tilføjes ved at klikke på “Tilføj ny kategori” (E). Herefter skal vi tilføje varens primære billede (F) samt flere billeder til varegalleriet (G). Vi anbefaler altid den samme størrelse på alle produktbilleder. Du kan læse om, hvordan du tilpasser og optimerer dine billeder ved at følge denne guide.
  6. Når vi har udfyldt ovenstående informationer, data og billeder, så mangler vi blot at udgive varen. Vi klikker derfor på den blå knap “Udgiv” øverst til højre for at udgive produktet. Sådan! Vi har nu oprettet vores simple vare på webshoppen.
Del denne artikel

Indhold

Skal vi hjælpe dig med dine produkter? Så kontakt os

Skal vi hjælpe dig med dine produkter? Så kontakt os

Har du måske brug for hjælp til oprettelse af dine varer? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Ring til os på 40 90 91 98

Flere indlæg fra samme kategori

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk