Sådan redigerer du dine undersider på din hjemmeside eller webshop

Hvis du har svært ved lige at gennemskue, hvordan du redigerer dine undersider, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

Hurtig og nem redigering

Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og er indholdet sat op med det kendte Elementor? Hvis du har svært ved lige at gennemskue, hvordan du redigerer dine undersider, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

Bemærk: Vi anbefaler, at du redigerer dine sider på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

  1. Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger
  2. Klik på “Sider” ude til venstre. Så skulle du gerne kunne se en liste/oversigt over alle dine undersider på din hjemmeside/webshop.
  3. Hold musen over den side, du ønsker at redigere. Klik derefter på “Rediger med Elementor”.
  4. Nu kommer du ind til Elementor, hvor du kan redigere din side. Her ser du til venstre dit kontrolpanel (A) og til højre et Preview af din side (B). Det betyder du altid kan redigere dine tekster og billeder og se, hvordan det ser ud, inden du udgiver din side.
  5. I vores eksempel her ønsker vi at redigere brødteksten. Vi klikker derfor på den brødtekst vi ønsker at redigere. Nu kan vi se teksten over til venstre, hvor vi kan skrive/redigere det vi ønsker. Teksten vil også ændre sig til højre, så du altid kan se, hvordan det vil se ud, inden du lancerer ændringerne.
  6. Nu har vi redigeret vores brødtekst, og ønsker nu at gemme ændringerne, så de bliver synlige ude på vores hjemmeside. Vi klikker derfor på den grønne knap nederst “Opdater”. Så snart knappen ikke er grøn mere, så er vores ændringer gemt og offentliggjort.
  7. Vi ønsker nu at redigere en anden side. Derfor går vi op øverst til venstre og klikker på ikonet med de tre streger, og klikker herefter på “Tilbage til kontrolpanelet”. Så kommer du tilbage til oversigten over alle dine sider. Ønsker du nu at redigere en anden side, så gælder samme fremgangsmåde. Se fra punkt 3.

Har du spørgsmål? Så kontakt os

Vi håber denne lille hurtige guide i redigering af sider er til din hjælp. Har du spørgsmål eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os. Alle hjemmesider og webshops der er udviklet her hos os ved Webko, bliver udviklet med Elementor, så vi kan roligt kalde os specialister på området. Læs mere om vores ydelser her.

Del denne artikel

Indhold

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Har du måske brug for hjælp til redigering af dine sider eller oprettelse af dine varer? Så kontakt os med det samme. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Ring til os på 40 90 91 98

Flere indlæg fra samme kategori

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk