Sådan oversætter du dine sider med TranslatePress

Skal du have oversat din WordPress hjemmeside til flere sprog? Så læs med her, hvor vi har lavet en guide i oversættelse med TranslatePress.
Sådan oversætter du i wordpress

Hurtig og nem oversættelse med TranslatePress

For at kunne oversætte kræver det, at TranslatePress er installeret og sat korrekt op på din hjemmeside. Er du i tvivl om dette, så kontakt os endelig. Er det derimod installeret og sat op, så er du klar til at følge denne guide og oversætte din undersider.

Der er 2 måder, hvorpå du kan oversætte dine sider med TranslatePress. Vi har valgt kun at gennemgå den ene af de to måder – den vi synes er den bedste for vores kunder.

Bemærk: Vi anbefaler, at du redigerer og oversætter dine sider på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

  1. Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger.
  2. Gå op i øverste bjælke og klik på din virksomhedsnavn eller hold musen over og klik på “Besøg websted”. Så skulle din hjemmeside meget gerne åbne.
  3. Du er stadig logget ind, hvilket du gerne skulle kunne se øverst, hvor du har din sorte bjælke. I vores eksempel ønsker vi at oversætte “Om os” og vi klikker derfor på “Om os” i menuen på hjemmesiden.
  4. Nu skulle vi gerne stå på vores “Om os” side. Her går vi så op klikker på “Translate Page” i den sorte bjælke.
  5. Din hjemmeside skulle nu gerne skifte til TranslatePress, hvor du har dine oversættelsesmuligheder i venstre side. Som det første vil vi gerne oversætte vores meta-titler og meta-beskrivelser. Vi klikker derfor på “Select string to translate…” og i følgende menu skulle vi gerne kunne vælge og oversætte vores meta-titel og meta-beskrivelse til siden. Når vi er færdige klikker vi på “Save translation” øverst.
  6. Nu er vi klar til at oversætte de tekster på siden, som vi vil oversætte. Når vi klikker på en tekst, så kommer der et lille blå “blyant” ikon frem. Dette ikon klikker vi på for at oversætte. Felterne kommer frem i venstre side til oversættelse af præcis den tekst vi har klikket på.
  7. Så snart vi er færdige med at oversætte de tekster vi ønsker at oversætte, så klikker vi på “Save translation” øverst.
  8. Nu vil vi gerne oversætte menupunkterne. Her holder vi blot musen over et menupunkt og klikker på det lille blå blyant-ikon for at oversætte menupunktet. Når så vi har oversat menupunktet, så husker hjemmesiden altid oversættelsen, dvs. du ikke skal oversætte menupunktet igen på de andre sider.
  9. Sådan! Så er siden og menupunktet oversat.

 

Hvordan får jeg så en sprogvælger på min hjemmeside?

Der er et par forskellige måder til at få sin sprogvælger frem på hjemmesiden. Du finder dine muligheder inde i indstillingerne for TranslatePress i dit kontrolpanel. Er du ikke helt skarp eller sikker i TranslatePress kan du også kontakte os og lade os hjælpe dig godt videre.

Del denne artikel

Indhold

Skal vi hjælpe dig med opsætning af TranslatePress på din hjemmeside?

Skal vi hjælpe dig med opsætning af TranslatePress på din hjemmeside?

Vi håber denne guide i oversættelse af sider har hjulpet dig godt videre. Har du spørgsmål eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har udviklet og hjulpet mange virksomheder med deres hjemmesider og webshops med flere sprog, og vi har gode erfaringer med TranslatePress. Så er du på udkig efter en ny hjemmeside eller webshop med flere sprog, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Ring til os på 40 90 91 98

Flere indlæg fra samme kategori

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk