Hjem » Blog » Hvorfor vælge WordPress?

Hvorfor vælge WordPress?

Hvorfor vælge WordPress?

Hvorfor skal jeg vælge WordPress til min hjemmeside? Det er et spørgsmål vi ofte hører og der findes mange forskellige grunde til, hvorfor du skal vælge WordPress. Af egen erfaring kommer jeg her i artiklen med nogle af de primære årsager til, hvorfor jeg synes du skal vælge netop WordPress som platform til din hjemmeside.

Skrevet af:

WordPress er gratis

WordPress er en gratis software og kan hentes og installeres på ethvert tidspunkt. Men for at kunne bruge det skal du først have et domænenavn og et webhotel. Der findes mange udbydere af webhoteller og domæner, så det kan godt være en jungle at finde den helt rigtige udbyder. Hos os tilbyder vi en skræddersyet løsning uden binding, som du kan læse mere om under vores ydelser her eller du kan kontakte os og høre nærmere.

For ‘ikke-teknisk’ kyndige

WordPress er det mest populære CM-system på markedet og slår alle konkurrenter. Over 60 procent af alle målbare hjemmesider på nettet bruger WordPress som platform til enten virksomheder eller derhjemme privat. Det er en rigtig god løsning, hvis man ikke er så teknisk kyndig, og samtidig ikke kender til en programmør eller webdesigner.

Der findes tusindvis af standardskabeloner og plugins – både gratis men også betalte, og alle sammen er typisk lette at tilpasse, fordi mange af dem leveres med deres eget kontrolpanel, der giver dig mulighed for at ændre farver, uploade logo, ændre baggrund m.m. Om du så skal vælge et gratis standardtema eller betale for et afhænger bl.a. af, hvor meget du vil kunne tilpasse din hjemmeside.

Hos Webko er vi eksperter i skræddersyede WordPress løsninger, og vi arbejder ikke med en standardskabelon. På den måde sikrer vi at du får en hjemmeside eller webshop, der er tilpasset dig eller din virksomhed 100%. Så er du derimod på udkig efter en mere skræddersyet løsning end de tusindvis af standardskabeloner der findes på internettet, så kan du læse mere om vores WordPress løsninger her eller kontakte os.

WordPress er nemt at bruge

WordPress er altid nemt at bruge. Men der er forskel på kontrolpanelet alt efter hvilken standardskabelon du vælger at bruge. Med WordPress er der mulighed for at redigere tekster og billeder og skulle der opstå nogle udfordringer, så kan man typisk altid finde hjælp på internettet.

Du vil altid modtage beskeder i kontrolpanelet, når der er nye opdateringer til enten dit tema eller plugins og du kan opdatere det hele med få klik og alt sammen på én gang.

WordPress er sikkert

WordPress er et af de mest sikre CM-systemer blandt alle. Der arbejder dagligt tusindvis af udviklere, som sørger for, at der er en løsning, når sikkerhedshuller opstår. Og hvis man bare sørger for at holde alle sine plugins opdateret, er man endnu bedre beskyttet.

WordPress er SEO venligt

Med WordPress har du mulighed for at forbedre din søgemaskinoptimering (SEO) hurtigt og nemt. Det indeholder nemlig en lang række standardfunktioner, men du har også mulighed for at udvide med plugins, så du kan forbedre din hjemmeside bedst muligt. F.eks. kan du lave søgevenlige webadresser, kontrollere H-tags (H1, H2, H3 osv.), lave de rigtige viderestillinger (301-redirects) og sidst men ikke mindst have en hjemmeside der er mobiloptimeret. Læs mere om mobiloptimering her.

WordPress kan bruges til alle type hjemmesider

WordPress bruges i dag til stort set alle type hjemmesider, hvor det førhen mest var brugt til blog. Uanset om det er en simpel hjemmeside, blog eller en stor webshop med mange produkter, så kan det sagtens håndtere opgaven.

Jeg håber denne artikel (bare lidt) har overbevist dig om, hvorfor du skal vælge WordPress. Selvfølgelig findes der flere fordele (og ulemper også), men som sagt er disse bare nogle af de erfaringer jeg har gjort mig i min tid som digital designer. Og står du nu og har et projekt i støbeskeen, så hører vi meget gerne fra dig. Vi er som sagt eksperter i skræddersyede hjemmesider og webshops, og giver dig gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan bare kontakte os her.

Skal vi hjælpe dig med din nye hjemmeside eller webshop?

Udfra dine mål, ideer og budget kan vi lynhurtigt give dig en uforpligtende og fast pris på dit projekt. Ring til os i dag for at høre mere. 

Flere indlæg fra samme kategori

- 4. maj 2020

Find gratis billeder til din hjemmeside her

Find gratis billeder til din hjemmeside eller webshop Kan du heller ikke finde gode billeder til din hjemmeside, som du må bruge? Hvis du ejer en hjemmeside, så k... Læs indlægget
- 24. juni 2021

Sådan opretter du et blog-indlæg i WordPress

Sådan opretter du et blog-indlæg i WordPress Skal du til at igang med at skrive nye artikler til din blog? Og er du helt ny i WordPress? Heldigvis er det ret simp... Læs indlægget
- 8. juni 2019

Guide: Sådan optimerer du billederne til din hjemmeside

Vi for­står vig­tig­he­den af in­te­gra­tion med an­dre plat­for­me, og der­for er vo­res sy­ste­mer åbne, så­le­des at vi al­tid kan kob­le je­res nye løs­nin­ge... Læs indlægget
- 20. august 2019

Responsive design

Har du styr på responsive design? Og er din hjemmeside mobilvenlig? Er din hjemmeside bygget op med et responsive design? Hvis ikke, så bør den blive det. Vi leve... Læs indlægget

HOV VENT!

Går du uden at sige farvel? 😢

Er du helt sikker på, at vi ikke
skal tage en snak, om dit projekt?
Vi ringer dig meget gerne op!

Book et møde med os
Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi drøfter dine muligheder. Udfyld dit navn og telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.