Hjem » Blog » Guide: Sådan oversætter dine sider med WPML

Guide: Sådan oversætter dine sider med WPML

Sådan oversætter du dine undersider på din hjemmeside eller webshop

Skrevet af:

Hurtig og nem oversættelse med WPML

Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og ønsker du at oversætte til flere sprog? Hvis du har svært ved at gennemskue, hvordan du oversætter dine undersider, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

For at kunne oversætte, kræver det selvfølgelig, at WPML pluginnet er installeret og sat korrekt op. Er du i tvivl om dette, så kontakt os endelig. Er det derimod installeret og sat op, så er du klar til at følge denne guide og oversætte din undersider.

Bemærk: Vi anbefaler, at du redigerer og oversætter dine sider på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger.

Klik på “Sider” ude til venstre. Så skulle du gerne kunne se en liste/oversigt over alle dine undersider på din hjemmeside eller webshop.

Ud for hver side er der et lille “plus” ikon for hver af sprogene. Klik på det “plus” ikon ud for det sprog du ønsker at oversætte. I vores eksempel vælger vi engelsk.

Nu ser du sidens tekster stillet op i en lang liste. De felter/tekster til venstre er på nuværende sprog, og til højre har du dine nye oversættelser. Du kan nu udfylde/oversætte alle felterne (til højre).

Når hvert felt er oversat, så husk at markere med flueben i “Translation is complete”. Hvis du glemmer dette ved et af felterne, så vil oversættelsen ikke kunne blive gemt og offentliggjort.

Nederst kan du altid se “status” på dine felter. Dvs. Har du glemt at markere et felt som “translation is complete” så vil status ikke være på 100%. Den skal altså være på 100% for at man kan gemme sine oversættelser og offentliggøre det. Når status er på 100%, så klik på “Save & Close”.

Sådan! Din side er nu oversat. Ønsker du at oversætte flere undersider, så hop tilbage til oversigten over alle dine undersider og følg denne fremgangsmåde igen.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Vi håber denne lille hurtige guide i oversættelse af sider har hjulpet dig godt videre. Har du spørgsmål eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har udviklet og hjulpet mange virksomheder med deres hjemmesider og webshops med flere sprog, og vi har gode erfaringer med WPML. Så er du på udkig efter en ny hjemmeside eller webshop med flere sprog, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Flere indlæg fra samme kategori

- 22. april 2020

Den brugervenlige menustruktur

Den brugervenlige menustruktur Har du en webshop eller skal du starte en op? I dette indlæg kan du blive lidt klogere på, hvorfor det er vigtigt, at du får en god... Læs indlægget
- 3. februar 2020

Guide: Sådan redigerer du dine undersider

Sådan redigerer du dine undersider på din hjemmeside eller webshop Hurtig og nem redigering Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og er indholdet sat op... Læs indlægget
- 31. januar 2020

Guide: Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce

Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce Opret en variabel vare Skal du igang med at oprette nye varer i din WooCommerce webshop, og det skal være varer m... Læs indlægget
- 16. juli 2019

Google Ads vs. SEO: Hvad er bedst?

Google Ads vs. SEO: Hvad er bedst? Hvad er forskellen på Google Ads og SEO, og hvad skal man bruge sine ressourcer på, hvis budgettet er stramt? I dette indlæg dy... Læs indlægget

HOV VENT!

Går du uden at sige farvel? 😢

Er du helt sikker på, at vi ikke
skal tage en snak, om dit projekt?
Vi ringer dig meget gerne op!

Book et møde med os
Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi drøfter dine muligheder. Udfyld dit navn og telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.