Sådan oversætter du dine undersider på din hjemmeside eller webshop med WPML

Hvis du har svært ved at gennemskue, hvordan du oversætter dine undersider med WPML, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

Hurtig og nem oversættelse med WPML

Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og ønsker du at oversætte til flere sprog? Hvis du har svært ved at gennemskue, hvordan du oversætter dine undersider, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

For at kunne oversætte, kræver det selvfølgelig, at WPML pluginnet er installeret og sat korrekt op. Er du i tvivl om dette, så kontakt os endelig. Er det derimod installeret og sat op, så er du klar til at følge denne guide og oversætte din undersider.

Bemærk: Vi anbefaler, at du redigerer og oversætter dine sider på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

  1. Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger.
  2. Klik på “Sider” ude til venstre. Så skulle du gerne kunne se en liste/oversigt over alle dine undersider på din hjemmeside eller webshop.
  3. Ud for hver side er der et lille “plus” ikon for hver af sprogene. Klik på det “plus” ikon ud for det sprog du ønsker at oversætte. I vores eksempel vælger vi engelsk.
  4. Nu ser du sidens tekster stillet op i en lang liste. De felter/tekster til venstre er på nuværende sprog, og til højre har du dine nye oversættelser. Du kan nu udfylde/oversætte alle felterne (til højre).
  5. Når hvert felt er oversat, så husk at markere med flueben i “Translation is complete”. Hvis du glemmer dette ved et af felterne, så vil oversættelsen ikke kunne blive gemt og offentliggjort.
  6. Nederst kan du altid se “status” på dine felter. Dvs. Har du glemt at markere et felt som “translation is complete” så vil status ikke være på 100%. Den skal altså være på 100% for at man kan gemme sine oversættelser og offentliggøre det. Når status er på 100%, så klik på “Save & Close”.
  7. Sådan! Din side er nu oversat. Ønsker du at oversætte flere undersider, så hop tilbage til oversigten over alle dine undersider og følg denne fremgangsmåde igen.
Del denne artikel

Indhold

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Vi håber denne lille hurtige guide i oversættelse af sider har hjulpet dig godt videre. Har du spørgsmål eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har udviklet og hjulpet mange virksomheder med deres hjemmesider og webshops med flere sprog, og vi har gode erfaringer med WPML. Så er du på udkig efter en ny hjemmeside eller webshop med flere sprog, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Ring til os på 40 90 91 98

Flere indlæg fra samme kategori

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen her og vi vil svare på din henvendelse inden for kort tid. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon eller skrive til os på kontakt@webko.dk.

Så snart du benytter dig af vores formular, accepterer du samtidig vores persondatapolitik, som du kan læse her

+200 tilfredse kunder

Hvis du ikke allerede er kunde hos os ved du måske ikke...

At vi holder til i Herning, men kommer med glæde ud til jer til en uforpligtende snak om jeres muligheder. 

Vi har åbent fra kl. 08.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 08.00-15.00. Men vi er altid klar på at møde ind før, eller gå hjem senere, hvis det passer bedre ind i din kalender.

Du finder os på

Webko ApS
Industrivej Nord 11
7400 Herning
Find vej

Jacob Soelberg

Partner og konsulent

Vi sidder klar til at hjælpe

Eller skriv til os på kontakt@webko.dk