Lever din hjemmeside op til kundernes krav?​

Din virksomhed fortjener at blive set – og din hjemmeside er det første sted dine kunder møder dig. Du har under 1 sekund til at imponere dem.

0 %

Dømmer en virksomheds troværdighed baseret på deres webdesign

0 %

Af al trafik kommer fra mobile enheder

0 %

Forventer en hjemmeside loader på under 3 sekunder

0 %

Forlader en hjemmeside hvis den har dårligt design og navigation

We got you

Langsom hjemmeside? Fanget i abonnement? Svært at redigere selv?

Siden 2015 har vi hjulpet virksomhedsejere, der har været fanget i en ugunstig abonnementsløsning, som har haft langsomme eller forældede hjemmesider, eller været afhængig af et travlt webbureau hver gang de skulle ændre en detalje ved en vare.

Gennem årene har vi efterhånden set alverdens problemstillinger, og er blevet eksperter i at udtænke smarte løsninger. Vi er stolte af vores evner til at automatisere processer og integrere eksterne services, så dit job bliver nemmere og dine kunder bliver gladere.

Vores løsninger er altid uden binding, hvor brugervenligheden for både dig og dine kunder er i fokus.

Vi har styrket 200+ andres digitale tilstedeværelse.
Skal vi styrke din?

Vi går op i brugervenlighed - for dine kunder og for dig.

En proces du kan følge med i

Vi er stolte af en enkel og gennemskuelig proces, der er præget af løbende opdateringer, som sikrer at projektet rammer helt plet, hver gang.

Indledende møde​

Vi starter altid et samarbejde op med et indledende møde, hvor du sætter dig ned med en ekspert i den digitale verden, og snakker om de udfordringer, som din virksomhed har. Til dette møde vil du få en masse gode tips og tricks, til hvordan vi kan øge dit salg og til sidst laver kontaktpersonen et skræddersyet tilbud til dig.

Udvikling

Når vi er blevet enige om projektests omfang, går vi i gang. Igennem hele processen vil din kontaktperson stå ved roret og sørge for at projektet har kurs mod succes. Vi holder dig løbende opdateret igennem hele processen, så vi undgår misforståelser og forsinkelser.

Test og lancering

Når hjemmesiden er ved at være færdigudviklet, så tester vi, at alt fungerer som det skal. Alle vores hjemmesider bliver lavet responsivt, så de bliver selvfølgelig testet på telefoner, tablets og computere.

Løbende optimeringer

Efter lancering af din hjemmeside hjælper og rådgiver vi dig med alt inden for optimering, og du har mulighed for at få vores tekniske assistance, hvis tekster, billeder eller lignende løbende skal opdateres eller tilrettes.

5 ofte stillede spørgsmål og svar

Sidder du med en million spørgsmål? Vi har samlet svarende på nogle af de mest ofte stillede her.

Prisen på en ny hjemmeside varierer drastisk alt efter størrelsen på sitet, samt hvilke funktioner, integrationer og andre ting, der skal inkluderes. Vi har priser fra 15.000 kr, men vi synes altid det er fordelagtigt at lægge en god plan fra start, som kan spare dig mange mandetimer i fremtiden. 

Selvfølgelig kan man det! Som teknologien udvikler sig, udvikler ens kunders forventninger sig også, og ens hjemmeside bør følge med tiden. Alt efter om det er et opdateret design eller en ny funktion du vil have tilknyttet til din hjemmeside, kan vi hjælpe.

Dette kan afhænge af mange faktorer – bl.a. dig selv. Hver gang vi bygger en ny hjemmeside, er det vigtigt for os at få din accept af hvert step, så hvis du er hurtig til at kommunikere dine ønsker og ændringer, så går det også hurtigere med at udvikle din nye hjemmeside.

Det kan du i hvert fald! Vi er vilde med WordPress, netop fordi det gør det nemt for dig som virksomhedsejer at rette på din hjemmeside, tilføje produkter og meget mere. Vi assisterer selvfølgelig altid gerne, men vi er også parate til at guide, så du kan lære selv at vedligeholde din side.

Helt bestemt! Det kan være et stort skridt at vælge et nyt system til sin hjemmeside, så derfor tilbyder vi helt uforpligtende og gratis demo-møder, hvor du kan prøve at sidde med det i dine egne hænder.

Du kan læse meget mere eller booke en tid til en demo herunder.

Vil du lære mere om hjemmesider?

Er din hjemmeside bygget op med et responsive design? Hvis ikke, så bør den blive det. Vi lever i 2019 og der er tårnhøje krav og forventninger til en hjemmeside. En af dem er responsive design. Jeg vil med egne ord forsøge at gøre dig lidt klogere på, hvad responsive design egentlig er i denne artikel.
Hvad er forskellen på Google Ads og SEO, og hvad skal man bruge sine ressourcer på, hvis budgettet er stramt? I dette indlæg dykker vi ned i begge dele og sammenligner dem, så du ved, hvad du skal investere i for at øge din forretning.

Mød folk som dig, der allerede har taget springet

+200 tilfredse kunder

Trænger du til at få en ny hjemmeside? Få et prisestimat

Vi er WordPress-eksperter og ved, hvad der fungerer bedst, når man vil skabe en brugervenlig hjemmeside. Ring til os i dag, og lad os tage en snak om dine ønsker og behov, så sender vi et prisestimat.