Et unikt webdesign giver en bedre brugeroplevelse

Få et nyt webdesign til din hjemmeside eller webshop

Der opstår hele tiden nye designtrends inden for webdesign. Her hos Webko tilbyder vi udarbejdelse af unikke brugervenlige webdesigns, som alle lever op til alle de mange trends, der er i branchen.

Lad os stå for designet til din hjemmeside, så din programmør kan bruge tiden på programmeringen. 

Et webdesign er ikke bare et webdesign. Et webdesign er din forretnings visuelle online udtryk. Det er oftest det første sted, dine kommende kunder møder din virksomhed.Hvis dine besøgende skal huske dig på internettet, skal din hjemmeside eller webshop ikke afspejle alle andres. Med et visuelt flot og brugervenligt hjemmesidedesign, er chancen for at skabe resultater endnu større for din forretning. Her hos Webko er vi specialister i webdesign til hjemmesider og webshops.

Mobiloptimerede webdesigns er i dag blevet et ‘krav’ hos alle online virksomheder. Uden et responsivt webdesign fungerer din hjemmeside ikke optimalt på alle smartphones og tablets, og din hjemmeside vil blive nedprioriteret hos søgemaskiner som f.eks. Google.

Hos Webko har vi fokus på udvikling af responsive webdesigns, da vi ikke ser noget formål med ikke at gøre det. Derfor kan du være sikker på, at dit webdesign udviklet hos os, fungerer til alle mobile enheder. Ønsker du, at vi skal skabe dit unikke webdesign, eller bare at vide mere om selve processen, så kontakt os i dag. Vi sidder klar til at hjælpe.

Når vi hos Webko skaber webdesigns, er det kun fantasien, der sætter grænser. Gennem tæt dialog med dig som kunde, får vi skabt et brugervenligt og unikt webdesign, der skaber de bedste resultater for dig og din forretning. Med vores mange års erfaring inden for webdesign er der ingen begrænsninger for, hvad vi kan udvikle.

Har du en masse ideer og ønsker, så lytter vi til dem og sammen får vi skræddersyet et unikt webdesign.

Vores tilgang til et nyt webdesign er den samme, uanset om du er Mærsk eller Mads.

Indledende møde

Vi starter altid med et indledende møde omkring jeres visuelle ønsker og ideer. I en tæt dialog med jer finder vi frem til, hvad I præcist har behov for.

Visuel identitet

Måske har I allerede en visuel identitet. I så fald springer vi dette skridt over og dykker direkte ned i designet. 🚀

Hvis I ikke allerede har en visuel identitet og en så vil vi altid anbefale at starte op med med dette. Læs mere om vores arbejde med visuel identitet her.

Design og prototype

Når den grafiske linje er fastlagt jf. Påbegyndes design processen. Her designer vi alt hvad vi har aftalt i jeres tilbud. Hos Webko gør vi en dyd ud af at designe alle elementer som vi forventer kommer til at eksistere på den færdige side. Det gør vi af 2 grunde:

1. Vores dygtige udviklere har altid en klar forståelse af, hvad der skal programmeres. Dette sikrer en gnidningsløs proces og at vi når vores deadlines i tide..

2. Vi kan garantere, at I får fuld indsigt i produktet, inden I investerer en enkelt krone i udviklingen.

Revideringsrunde og 100% tilfredshed

Når designet udviklet gennemgår vi det i fælleskab. Her kan i komme med alle jeres inputs og rettelser. Efter mødet får i desuden tilsendt et online link hvor i selv kan prøve prototypen i ro og mag fra jeres computer og telefon.

Vi stopper aldrig designfasen før at i er 100% tilfredse!

"Men hvad så hvis jeg har fået en skarp fast pris på et design og jeg slet ikke kan lide det i sender i første omgang?"

Så laver vi det hele forfra og prøver igen uden nogen som helst omkostning.

Udviklingsprocess

Såfremt at vi også skal stå for udviklingen af projektet så sker dette i denne fase. Her tager vi nørd brillerne på og skriver en masse linje kode så den funktionelle hjemmeside ender med at blive 100% identisk til det flotte design. Du kan læse meget mere om vores tilgang til udvikling her.

Vi har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie

Se et par af de kreative projekter, som vi har udarbejdet

Jacob Soelberg
Partner, Kundekonsulent og Grafik

Lad os ta' en uforpligtende snak

Måske har du allerede udviklere inhouse, men mangler en grafisk partner, som har styr på godt og brugervenligt webdesign. Vi har designet mange webshops og hjemmesider fra bunden og ved, hvad det kræver. Kontakt os for at høre mere om vores løsning.