Førstehånds­indtrykket er vigtigt for din forretning

Dine værdier afspejles i det grafiske design

Grafisk design er ikke kun et spørgsmål om at sammensætte de rigtige farver – det drejer sig om meget mere! Vi er af den overbevisning, at vores kunder aldrig er ens. Derfor udarbejder vi hos Webko altid unikke designløsninger. Vi tager udgangspunkt i din forretnings værdier og målretter disse til din målgruppe. Grafisk design gennemgår en konstant udvikling. Designstrømninger fra hele verden er med til at præge det moderne, grafiske udtryk – og det er vi bevidste om. Derfor kan du altid regne med et grafisk design, der er up to date, hvis du vælger at samarbejde med os.

Bag et tilfredsstillende resultat, ligger en omfattende forberedelse. Derfor er det vigtigt for os, at vi har 100 procent styr på dine behov og visioner, før vi påbegynder vores grafiske arbejde.

Fang din målgruppes interesse med et unikt logodesign

Vil du øge din forretnings synlighed og samtidig blive genkendt af din målgruppe, er et unikt logodesign nødvendigt. Et veldesignet firmalogo afspejler din forretnings identitet og værdier. Og det er netop denne sammenhæng mellem logodesign og forretningsidentitet, der er så afgørende for om du markedsfører din virksomhed med succes. Vi er bevidste om, at et effektivt logo skal være veldesignet, genkendeligt for målgruppen – og sidst, men ikke mindst: Det skal være nøje gennemtænkt.

Hos Webko tilbyder vi logo design, der styrker den visuelle identitet og skaber nysgerrighed om din virksomhed.

En simpel, men effektiv process sikrer dig et unikt resultat

Indledende møde

Vi starter altid med et indledende møde omkring jeres visuelle ønsker og ideer. I en tæt dialog med jer finder vi frem til, hvad I præcist har behov for.

Start på designfasen

Når retningslinjerne for jeres nye visuelle identitet er på plads, påbegynder vi på designprocessen. Alt fra designguides til mockups bliver udarbejdet.

Du modtager et udkast

Efter designprocessen modtager du et udkast på det aftalte fra det indledende møde, så der er mulighed for justeringer.

Finpudsning og 100% tilfredshed

Vi finpudser jeres nye visuelle identitet og det godkendes af dig når du er 100% tilfreds.

Du modtager det endelige materiale

Du modtager til slut det endelige materiale som aftalt. Alt sammen klar til at I kan tage det i brug i jeres fremtidige markedsføring.

Se nogle af de visuelle projekter som vi har udarbejdet