Unik webshop udviklet i WordPress

Vi tager altid udgangspunkt i jeres produkt og målgruppe, og derfra udtænker vi det optimale salgsflow fra forside til checkout og pakketracking.

Webshop

Fantastisk og professionel webshopløsning out of the box

Forstil dig et af verdens største webshop systemer og tilføj så flere tusind timers yderligere hastighedsoptimering og funktionsudvikling. Så får du vores bud på verdens bedste webshopløsning. Det betyder, når vi udvikler din webshop, så får du altid en lynhurtig og brugervenlig løsning, som indeholder alle de gængse funktioner, som man forventer en professionel webshop har – og selvfølgelig lidt mere til.

Woocommerce udvikling
WordPress Webshop

Vi udvikler WordPress webshops der sælger

Udformningen af webshoppen er meget afhængig af antallet og typen af produkter. Sælger du f.eks. til B2B, B2C eller måske blandet? Det er afgørende at der tages hensyn til kundens købebeslutningsproces. Har du f.eks. mange genkøb, kan webshoppen med fordel benytte sig af et kundelogin med ordrehistorik. Bruger du mange ressourcer på support, kan dette effektiviseres og tilmed øge troværdigheden, med en live chat support, eller hvis målgruppen er meget social, kan der anvendes let delbare kuponrabatkoder for at skabe “hype”.

Mere end en simpel webshop

Et webshop system, der giver mening for dig

Webshoppen vil indeholde styring af lagerbeholdning, brugervenlige produktvarianter (fx farve, størrelse og lignende) beregning af fragtpriser, forskellige former for rabatter, mulighed for relaterede produkter og meget mere. Hvis det i sjældne tilfælde skulle ske, at der opstår et behov, som ikke er tænkt ind i systemet, så er vi altid klar til at udvikle det på webshoppen.

Vores webshops er opbygget med en struktur der gør den let at forstå både for dine kunder og for søgemaskiner. Det betyder, at du får flere besøgende og de kan finde det, de leder efter. Derfor kan du koncentrere dig om det, du er bedst til – nemlig at sælge dine produkter.
 Vi er meget optagede af at skabe en, løsning der gør din virksomhed uafhængig af os, derfor tilpasser vi hvert enkel løsning, så det er utroligt let at oprette nye produkter og vedligeholde dit produktkatalog på webshoppen.

Vores webshopløsninger kan integreres 100 procent med vores hjemmesider og derfor er det muligt at give dine kunder en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. Vi laver webshops baseret på gennemtestet teknologi og optimeret til visning på mobile enheder.

Funktioner

Vores webshop indeholder altid følgende

Flere muligheder

Eksterne integrationer

Betalingsløsninger

Fragtløsninger

Bogføringssystemer

WooCommerce Webshop

WordPress webshop med WooCommerce

Alle vores webshops bliver lavet i WordPress med Woocommerce modulet integreret. Det betyder, at din webshop er uendelig skalerbar. Vi kan altid programmere nye funktioner ind i systemet, og du er ikke afhængig af om udbyderen af din webshop eksisterer imorgen.

Ingen binding

Få en webshop helt uden bindinger

Hos Webko me­ner vi, at mar­ke­det for webshops er alt for uover­sku­e­ligt og præ­get af tvivls­om­me for­ret­nings­mo­del­ler. Vo­res mis­sion er at gøre webshopudvikling til en let og ær­lig pro­ces, som I kan føl­ge hele vej­en i mål. Derfor kommer vi aldrig til at binde dig til et abonnement. 

Cases

Se nogle af de WooCommerce webshops som vi har udviklet

Man er ikke bedre end sin sidste case.

Jeresferie.dk

Case Ny visuel identitet og hjemmeside der øger konverteringerne I et tæt samarbejde med Jeresferie.dk har vi fået skabt en ny visuel identitet samt udviklet deres nye hjemmeside. Fakta Løsningen kort fortalt Jeresferie.dk havde brug for en helt ny visuel identitet samt en hjemmeside der levede op til deres behov. Vi har udarbejdet nyt optimeret […]

TK Maskiner

Case Salg af maskiner og reservedele online I et tæt samarbejde med TK Maskiner har vi udviklet en ny moderne og funktionel webshop med udgangspunkt i den visuelle identitet. Fakta Løsningen kort fortalt TK Maskiner havde brug for en helt ny moderne og brugervenlig webshop der levede op til deres behov for nemmere redigering og […]

HRT Textiles

Case for HRT Textiles En bæredygtig virksomhed med ny hjemmeside Vi har hjulpet HRT Textiles med en ny inspirerende og moderne hjemmeside, der fungerer til alle enheder. Fakta Løsningen kort fortalt HRT Textiles havde brug for en helt ny moderne hjemmeside, der levede op til deres behov. I et tæt samarbejde med HRT Textiles, har […]

Hübsch

Case B2B Webshop integreret med Uniconta og PIM Vi har hjulpet Hübsch med at skabe et nyt univers til fremvisning af deres produkter til slutkunder og salg til deres B2B kunder.  Fakta Løsningen kort fortalt Hübsch havde et ønske om at få en webshop platform som levede op til de højere forventninger både virksomheder og […]

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Hvad koster en webshop?

Du vil blive overrasket over, hvor meget du egentligt kan få for pengene hos os. Vi laver skræddersyede webshops, som er 100 procent tilpasset dit brand, men vi har i forvejen bygget hele motoren, som skal ligge til bund for webshoppen. Kontakt os i dag og så kan vi lynhurtigt spore os ind på projektets omfang og give jer en fast pris.