Førstehåndsindtrykket er vigtigt for din forretning

Skal du have nye visitkort, etiketter, skilte, plakater, flyers eller lignende? Dine tryksager formidler din forretnings budskab, og det er derfor meget vigtigt, at dine tryksager fremstår professionelt og samtidig bærer præg af et gennemtænkt layout. Professionalitet og design er to nøglebegreber, hvis du ønsker at give dine kunder et godt førstehåndsindtryk.

Tryksager

Skal du have hjælp til dine tryksager? Lad dem udfordre os

Vi hjælper dig med layout af dine tryksager i alle afskygninger. Har du en ide til en tryksag, så kom med den. Vi designer alt fra visitkort, kuverter, etiketter til flyers, plakater, skilte og rollups. Vi hjælper både små og store virksomheder. Gennem tæt dialog med dig, sikrer vi den røde tråd og derved opnår vi det bedste resultat. Vi samarbejder med nøje udvalgte trykkerier, både inden for digital tryk og offset tryk. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine muligheder.

Visitkort

Derfor er det vigtigt med et godt visitkortdesign

Formålet med et visitkort er at give modtageren de oplysninger, vedkommende måtte efterspørge. Derfor skal et optimalt visitkort først og fremmest indeholde simple ting som navn, stilling, adresse, email, mobil, webadresse m.m. Dine kontaktoplysninger skal fremstå meget klart og tydeligt – hvis ikke modtageren af dit visitkort kan finde kontaktoplysningerne relativt hurtigt, så er der meget stor risiko for, at dit visitkort ender nederst i bunken, og du går glip af en potentiel kunde.

Mange mennesker vælger også at få designet deres visitkort med et billede af dem selv. Ved at tilføje et billede til dit visitkort vil du fremstå mere troværdig, i og med at modtageren af kortet kan sætte ansigt på dig. Dog er det en smagssag, om man vælger at tilføje et billede eller ej. Er du i tvivl om, hvorvidt det kan være en god idé at tilføje et billede til dit visitkort, skal du være meget velkommen til at kontakte os – så vil vi rådgive og guide dig til den bedste løsning.

Brochuredesign

Fremstå kvalificeret med et unikt brochuredesign

En brochure kan repræsentere dig og din forretning i mange forskellige situationer. Et brochuredesign er det oplagte valg, hvis du eksempelvis skal præsentere et nyt produkt eller blot gøre opmærksom på dig selv og din forretning. Hvis du eksempelvis står i en salgssituation af den ene eller anden slags, kan en brochure være meget behjælpelig, da du med et lækkert brochuredesign vil fremstå kvalificeret og ikke mindst professionel over for dine kunder og samarbejdspartnere.

Vi udarbejder brochurer i høj kvalitet, der samtidig skiller sig ud fra mængden. Vil man fange sin målgruppes opmærksomhed, er det vigtigt at skille sig ud – og det hjælper vi dig selvfølgelig med. En veldesignet brochure skaber øget opmærksomhed, og øget opmærksomhed skaber nye kunder. Så kan du sikkert selv regne ud, hvad nye kunder gør for dig.

Cases

Se nogle af de tryksager som vi har udarbejdet

Man er ikke bedre end sin sidste case.

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Gastro13

Vi har i samarbejde med gastro13 udarbejdet en enkel og lækker visuel identitet og et moderne website med brugervenlig onlinebestilling.

Nr. Nissum Håndbryg

Flot og professionel visuel identitet og website til Danmarks måske mindste bryggeri.

Har du brug for sprøde tryksager?

Vi har erfaring inden for de fleste typer grafisk tryg. Vi har arbejdet med alverdens forskellige produkter. Lige fra sæbespåner til håndbryggede øl. Har du brug for en sparringpartner til din næste grafiske opgave?