Hjem » Blog » Guide: Sådan redigerer du dine undersider

Guide: Sådan redigerer du dine undersider

Sådan redigerer du dine undersider på din hjemmeside eller webshop

Skrevet af:

Hurtig og nem redigering

Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og er indholdet sat op med det kendte Elementor? Hvis du har svært ved lige at gennemskue, hvordan du redigerer dine undersider, så har vi her lavet en lille hurtig guide til dig.

Bemærk: Vi anbefaler, at du redigerer dine sider på en computer og i browsere som Google Chrome eller Mozilla Firefox.

Log ind i kontrolpanelet med dine loginoplysninger.

Klik på “Sider” ude til venstre. Så skulle du gerne kunne se en liste/oversigt over alle dine undersider på din hjemmeside/webshop.

Hold musen over den side, du ønsker at redigere. Klik derefter på “Rediger med Elementor”.

Nu kommer du ind til Elementor, hvor du kan redigere din side. Her ser du til venstre dit kontrolpanel (A) og til højre et Preview af din side (B). Det betyder du altid kan redigere dine tekster og billeder og se, hvordan det ser ud, inden du udgiver din side.

I vores eksempel her ønsker vi at redigere brødteksten. Vi klikker derfor på den brødtekst vi ønsker at redigere. Nu kan vi se teksten over til venstre, hvor vi kan skrive/redigere det vi ønsker. Teksten vil også ændre sig til højre, så du altid kan se, hvordan det vil se ud, inden du lancerer ændringerne.

Nu har vi redigeret vores brødtekst, og ønsker nu at gemme ændringerne, så de bliver synlige ude på vores hjemmeside. Vi klikker derfor på den grønne knap nederst “Opdater”. Så snart knappen ikke er grøn mere, så er vores ændringer gemt og offentliggjort.

Vi ønsker nu at redigere en anden side. Derfor går vi op øverst til venstre og klikker på ikonet med de tre streger, og klikker herefter på “Tilbage til kontrolpanelet”. Så kommer du tilbage til oversigten over alle dine sider. Ønsker du nu at redigere en anden side, så gælder samme fremgangsmåde. Se fra punkt 3.

Vi håber denne lille hurtige guide i redigering af sider er til din hjælp. Har du spørgsmål eller lign. er du altid velkommen til at kontakte os. Alle hjemmesider og webshops der er udviklet her hos os ved Webko, bliver udviklet med Elementor, så vi kan roligt kalde os specialister på området. Læs mere om vores ydelser her.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Har du måske brug for hjælp til redigering af dine sider eller  oprettelse af dine varer? Så kontakt os med det samme. Vi kan helt sikkert hjælpe dig.

Flere indlæg fra samme kategori

- 31. januar 2020

Guide: Sådan opretter du en simpel vare i WooCommerce

Sådan opretter du simple varer på din WooCommerce webshop Simpel vare eller en vare med flere varianter? Er du ny i WordPress WooCommerce? Er du lidt i tvivl om, ... Læs indlægget
- 4. maj 2020

Find gratis billeder til din hjemmeside her

Find gratis billeder til din hjemmeside eller webshop Kan du heller ikke finde gode billeder til din hjemmeside, som du må bruge? Hvis du ejer en hjemmeside, så k... Læs indlægget
- 31. januar 2020

Guide: Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce

Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce Opret en variabel vare Skal du igang med at oprette nye varer i din WooCommerce webshop, og det skal være varer m... Læs indlægget
- 28. maj 2020

Guide: Sådan oversætter dine sider med WPML

Sådan oversætter du dine undersider på din hjemmeside eller webshop Hurtig og nem oversættelse med WPML Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og ønsker ... Læs indlægget

HOV VENT!

Går du uden at sige farvel? 😢

Er du helt sikker på, at vi ikke
skal tage en snak, om dit projekt?
Vi ringer dig meget gerne op!

Book et møde med os
Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi drøfter dine muligheder. Udfyld dit navn og telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.