Få en WordPress hjemmeside

WordPress er verdens mest brugte CMS system. Det er der mange rigtig gode grunde til. Læs om et par af dem herunder.

WordPress specialister

Vi har mange års erfaring med WordPress hjemmesider

Vi bruger WordPress som platform til at skabe dynamiske, smukke og lynhurtige hjemmesider. Vi er meget passioneret omkring WordPress som platform, og har brugt tusindvis af timer på at programmere og designe dynamiske og unikke løsninger. Vi har selvfølgelig også arbejdet med mange andre CM systemer, men vores erfaring siger os, at WordPress adskiller sig markant på alle de muligheder man har ved at anvende et CM system.

Der findes et hav af fordele ved at anvende WordPress, hvilket også er grunden til at WordPress i dag er det mest populære CMS på markedet. Over 60% af alle målbare hjemmesider bruger WordPress. Derfor ser vi ingen grund til ikke at bruge WordPress.

Fordele ved WordPress

Fordele ved at vælge WordPress til din hjemmeside

Det mest populære CM-system

WordPress er det mest populære CM-system på markedet og slår alle konkurrenter. Over 60 procent af alle målbare websites på nettet bruger WordPress som platform. Andenpladsen går til Joomla med ca. 5 procent.

Opdater hjemmesiden selv

Det er super let at redigere tekst og billeder på en WordPress hjemmeside. Hele systemet er lavet meget brugervenligt så alle kan være med.

Du ejer hjemmesiden

Med en WordPress hjemmeside har du hele ejerskabet over din hjemmeside. Det vil sige, du ikke skal bekymre dig om rettighederne.

Nem integration med webshop

En WordPress hjemmeside kan også fungere som en webshop, hvis man tilkobler pluginnet WooCommerce. Du kan læse meget mere om WooCommerce her.

Altid mobiloptimeret design

Med en WordPress hjemmeside er din hjemmeside altid optimeret til alle enheder – det gælder både desktop, smartphones og tablets.

Lad os hjælpe dig

Har vi overtalt dig til at bruge WordPress?

Har vi overtalt dig til at bruge WordPress CMS til din nye hjemmeside eller webshop? Det håber vi og du kan roligt kontakte os for at høre mere om dine muligheder. Kontakt os – Så hjælper vi dig i gang.

Cases

Se nogle af de hjemmesider som vi har udviklet i WordPress

Man er ikke bedre end sin sidste case.

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Capital Homes

Capital Homes udlejer fantastiske boliger i København og Nordsjælland.

Cateringinventar.dk

Webshop med mange tusind produkter - automatisk importeret hver nat via excel ark.

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Støtforeningen.dk

Vi har skabt en helt ny platform, som har forbedret brugeroplevelsen og gjort hverdagen lettere for virksomheden

Vil du høre mere om fordelene ved WordPress?

Vi elsker at snakke om WordPress! Det er 100 procent gratis at bruge, og vi har evnerne til at bygge hvad som helst ind i systemet. Vil I høre, om vi også kan bygge jeres projekt i WordPress, så kontakt os i dag. Vi har helt sikkert en masse tips og tricks.