Vi laver professionel logodesign, der fungerer til alle formater

Som et full-service bureau skaber vi også professionelle logodesigns, der selvfølgelig fungerer til alle formater du skulle have behov for.

Logo design

Fang din målgruppes interesse med et unikt logodesign

Vil du øge din forretnings synlighed og samtidig blive genkendt af din målgruppe, er et unikt logodesign nødvendigt. Et veldesignet firmalogo afspejler din forretnings identitet og værdier. Og det er netop denne sammenhæng mellem logodesign og forretningsidentitet, der er så afgørende for om du markedsfører din virksomhed med succes. Vi er bevidste om, at et effektivt logo skal være veldesignet, genkendeligt for målgruppen – og sidst, men ikke mindst: Det skal være nøje gennemtænkt.

Et tæt samarbejde

Vores vigtigste
samarbejdspartner er dig

Hos Webko lægger vi vægt på, at et firmalogo skal være gennemtænkt. Derfor arbejder vi i fællesskab med dig om at skabe lige netop dét logo, der formår at gøre dig og din forretning unik. Gennem tæt dialog finder vi frem til din forretnings kernekompetencer, hvorefter disse afspejles grafisk i form af et logo. For os er det en dyd at skabe et firmalogo, der repræsenterer din virksomhed og dens værdier på en opsigtsvækkende og gennemslagskraftig måde.

Sådan fungerer det

En simpel, men effektiv process sikrer dig et unikt resultat

1. Indledende møde

Vi holder et indledende møde, hvor vi fastsætter dine krav og ønsker til logo.

2. Start på designfasen

Når retningslinjerne for dit logo er på plads, påbegynder vi på designprocessen.

3. Du modtager et udkast

Efter designprocessen modtager du et udkast, så der er mulighed for justeringer.

4. Finpudsning og 100% tilfredshed

Vi finpudser dit logo og godkendes af dig når du er 100% tilfreds.

5. Du modtager dit endelige logo

Du modtager til slut dit logo elektronisk og i de filformater du ønsker.

Hvorfor vælge os?

Hvorfor skal du vælge Webko til logodesign?

Vi arbejder struktureret og professionelt fra start til slut med henblik på at skabe et sublimt resultat. Vores grafiske kompetencer kombineret med dine tanker og ideer, gør os i stand til at skabe et logo, der skiller sig ud fra mængden og derved skaber nysgerrighed om din forretning. Når vi arbejder med logodesign har vi altid for øje at skabe et logo, der får interessen til at stige hos din målgruppe. Vælger du at benytte dig af os som din samarbejdspartner, garanterer vi dig et unikt logo af højeste kvalitet, leveret i alle grafiske formater.

Cases

Se et par af de cases, hvor vi også har udarbejdet logo

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Gastro13

Vi har i samarbejde med gastro13 udarbejdet en enkel og lækker visuel identitet og et moderne website med brugervenlig onlinebestilling.

Nr. Nissum Håndbryg

Flot og professionel visuel identitet og website til Danmarks måske mindste bryggeri.

Har du brug for et firmalogo?

Der er rigtig mange ting som der skal tages højde for når man skal udarbejde et nyt logo. Derfor anbefaler vi at du starter med at snakke med en som ved noget om det. Hvad enten vi skal lave det eller ej, så giver vi gerne en masse tips og tricks. Kontakt os for at høre mere.