Hjem » Blog » Find gratis billeder til din hjemmeside her

Find gratis billeder til din hjemmeside her

Find gratis billeder til din hjemmeside eller webshop

Skrevet af:

Kan du heller ikke finde gode billeder til din hjemmeside, som du må bruge?

Hvis du ejer en hjemmeside, så kender du sikkert til udfordringen. Det kan være rigtig svært at finde store gode billeder til sin hjemmeside. Nogen er heldige at have en fotograf, som kan hjælpe, mens andre er knap så heldige. Heldigvis for de sidstnævnte, er det ikke helt umuligt at finde nogle gode billeder til sin hjemmeside.

Som digital designer hører jeg ofte, at det kan være svært at finde nogle billeder, som man reelt set godt må bruge til sin hjemmeside. Mange bruger Google og finder nogle billeder via den vej, uden de overhovedet har tjekket op på, om de må bruge billederne (ophavsretten) og mange gange er de ikke i god nok opløsning (størrelse). Med dette indlæg vil jeg gøre dig klogere på, hvor du kan finde nogle gode store billeder (også kaldet stock billeder eller stockphotos) på internettet, som du helt gratis må benytte til din hjemmeside.

1. Unsplash.com

Unsplash.com er et rigtig godt sted at finde gode store billeder. Med deres gode søgefunktion er det hurtigt at finde frem til en lang række billeder, som man kan (og må) bruge til sin hjemmeside. Dertil har de også deres smarte ”Collections” og ”Explore”, hvor man kan gå på opdagelse. Unsplash opdateres løbende med nye billeder, så der altid er nyt at gå på opdagelse i.

Gå på opdagelse på www.unsplash.com

2. Pexels.com

Denne side minder utrolig meget om Unsplash. Med en god søgefunktion er det hurtigt at finde nogle fornuftige store billeder i god kvalitet, som man måske kunne være interesseret i. Forskellen på Pexels ligger måske mere i stilen af billederne.

Bedøm selv på www.pexels.com

3. Pixabay

Pixabay skal også nævnes på denne liste over foretrukne mediebiblioteker. Som de to ovennævnte er Pixabay også et sted, hvor man finder tusindvis af blandede billeder, som må bruges til både privat men også kommerciel brug. Du har mulighed for at indstille Pixabay til dit sprog nederst på deres hjemmeside.

Tag et kig på www.pixabay.com

4. Gratisography.com

Som den sidste på listen vil jeg gerne nævne Gratisography.com, hvis man er på udkig efter nogle mere humoristiske billeder – i god kvalitet og med fri ret til at bruge dem til enten privat eller kommerciel brug. Som de andre sider, så er der også mulighed for at søge efter billeder, og der er ligeledes kategorier og Collections, som man kan filtrere ud fra.

Giv Gratisography et kig, hvis du er til humoristiske billeder – www.gratisography.com

Så har jeg været igennem de (efter min mening) bedste hjemmesider med gode billeder til fri benyttelse. Der findes mange andre lignende hjemmesider, som sikkert også er værd at tage et kig på, men hvis du er på udkig efter gode billeder, så vil disse ovenstående hjemmesider ikke skuffe dig.

Hvad med størrelse og tilpasning af billederne, så de passer til min hjemmeside?

Når du har fundet dine billeder til din hjemmeside, så har du sikkert hentet dem ned i rigtig store størrelser/formater. Når du så skal bruge dem til din hjemmeside, så er det en rigtig god ide, at du får dem beskåret og komprimeret, så de fylder så lidt som muligt – uden kvalitet er gået af dem.

Med vores guide til optimering og tilpasning af billeder, som du kan læse ved at klikke her, har du mulighed for gratis at optimere og tilpasse dine nye billeder, så de passer til din hjemmeside. Har du stadig udfordringer, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. Så skal vi være behjælpelige.

Skal vi hjælpe dig med din hjemmeside eller webshop?

Er du på udkig efter en ny webshop, så er du måske kommet til det helt rigtige sted. Vi arbejder vi til dagligt med skræddersyede webshops, hvor vi også har den gode menustruktur, mobiloptimering og meget mere med i designovervejelserne. Vi sørger for, at din webshop er teknisk klar til grundig SEO arbejde. Kontakt os med det samme og hør nærmere om mulighederne. Vi sidder hvert fald klar til at hjælpe dig.

Flere indlæg fra samme kategori

- 31. januar 2020

Guide: Sådan opretter du en simpel vare i WooCommerce

Sådan opretter du simple varer på din WooCommerce webshop Simpel vare eller en vare med flere varianter? Er du ny i WordPress WooCommerce? Er du lidt i tvivl om, ... Læs indlægget
- 12. september 2019

Hvorfor vælge WordPress?

Hvorfor vælge WordPress? Hvorfor skal jeg vælge WordPress til min hjemmeside? Det er et spørgsmål vi ofte hører og der findes mange forskellige grunde til, hvorfo... Læs indlægget
- 3. februar 2020

Guide: Sådan redigerer du dine undersider

Sådan redigerer du dine undersider på din hjemmeside eller webshop Hurtig og nem redigering Har du en hjemmeside eller webshop i WordPress, og er indholdet sat op... Læs indlægget
- 31. januar 2020

Guide: Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce

Sådan opretter du en variabel vare i WooCommerce Opret en variabel vare Skal du igang med at oprette nye varer i din WooCommerce webshop, og det skal være varer m... Læs indlægget

HOV VENT!

Går du uden at sige farvel? 😢

Er du helt sikker på, at vi ikke
skal tage en snak, om dit projekt?
Vi ringer dig meget gerne op!

Book et møde med os
Lad os tage et uforpligtende møde, hvor vi drøfter dine muligheder. Udfyld dit navn og telefonnummer, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.