Case

Custom WordPress udvikling

Vi har i samarbejde med Topas udviklet et site hvor besøgende kan designe deres egen personlige rejse til Vietnam.

Fakta

Løsningen kort fortalt

Vi har stået for programmeringen af Vietnam By Topas, hvor man selv kan bygge sin egen rejse. Hoffmann Studio har fungeret som designer på opgaven, og vi har sørget for programmering af alle de forskellige funktioner.

Stikord

  • Integreret video
  • 100% specialprogrammeret
  • Custom WordPress udvikling

Kompetencer

Løsningen

En rejse er ikke bare et produkt

Curabitur blandit mollis lacus. Suspendisse eu ligula. Fusce vulputate eleifend sapien. Phasellus a est. Quisque id odio.

Mauris sollicitudin fermentum libero. Vivamus aliquet elit ac nisl. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; In ac dui quis mi consectetuer lacinia. Ut tincidunt tincidunt erat. Donec vitae orci sed dolor rutrum auctor.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

"Man fornemmer tydeligt, at Webko har oprindelse i den jyske muld, da de er ærlige og beviste om egne evner. De har endnu ikke tillært sig hurtige konsulent-floskler og det takker vi for. Prissætningen er fair og det leverede produkt lever op til den lovede høje kvalitet""
Asger Køppen
Direktør, vietnambytopas.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!