Case

Salg af maskiner og reservedele online

I et tæt samarbejde med TK Maskiner har vi udviklet en ny moderne og funktionel webshop med udgangspunkt i den visuelle identitet.

Fakta

Løsningen kort fortalt

TK Maskiner havde brug for en helt ny moderne og brugervenlig webshop der levede op til deres behov for nemmere redigering og administration. Vi har udviklet deres nye webshop i WordPress WooCommerce med fokus på brugervenlighed og nem tilgang til funktionerne i kontrolpanelet.

Stikord

Løsningen

En skræddersyet løsning der er til at forstå

TK Maskiner kontaktede os, da de havde en plan om, at de ville have en hjemmeside, hvor man skulle kunne købe deres maskiner og reservedele direkte på siden. Vi endte med en ny moderne webshop, der lever op til alle kundens forventninger.

Den nye webshop løsning er skræddersyet med WordPress WooCommerce, som dækker alle administrative og funktionelle behov for TK Maskiner. Design og opsætning er skabt ud fra den allerede etablerede visuelle identitet fra TK Maskiner. Tag et kig på den nye løsning og bliv inspireret.

Løsningen

Nem redigering med 'drag-&-drop' og uden kodning

Den nye webshop er udviklet i WordPress WooCommerce. Vi har fra start haft fokus på, at den skulle være nem at redigere og tilpasse for TK-Maskiner – både på produkter men også resten af statiske undersider på hele webshoppen. TK Maskiner kan med få klik og uden brug for kodning, nemt og hurtigt redigere deres produkter og tekster, når behovet opstår.

Webshoppen er også udviklet med fokus på at fungere på alle enheder – små som store. Den er SSL sikret og teknisk opsat, så den er klar til søgemaskinoptimering (SEO).

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign der sælger

I tæt dialog med TK Maskiner fik vi designet og programmeret en ny mobiloptimeret webshop i WordPress WooCommerce. Med den nye webshop er det nu blevet muligt for virksomheden at sælge deres mange maskiner og reservedele online.

"Webko har lavet vores nye hjemmeside og webshop, de har været dygtige, lyttende, iderige, og taget vores ønsker seriøst. De er gode til at forklare tingene for os der ikke er så it-tekniske. Jeg kan kun på det varmeste give dem mine anbefalinger."
Thomas
Indehaver, TK-Maskiner ApS
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!