Case

Sdr. Omme er en lille by med et rigt kulturliv

En portal, der samler og promoverer byens mange virksomheder og arrangementer

Fakta

Løsningen kort fortalt

Sdr. Omme har fået et moderne website, som samler information om byen til glæde for både borgere og turister. Der blev desuden udviklet en lækker ny visuel identitet, som skal være med til at brande Sdr. Omme, som en dynamisk og aktiv by.

Stikord

Løsningen

Ny visuel identitet til byen

Vi blev kontaktet af Sdr. Omme Borger og Erhverv, der stod over over for en stor overhaling af byens visuelle og digitale udtryk. Vi skabte en ny identitet med logo og visitkort. Den nye stil udstråler byens værdier, som er fællesskab, natur og aktivitet.

Byen fik også et nyt website, hvor alle byens handlende og foreninger kan komme i kontakt med borgerne. Der blev lavet arrangementskalender, booking af fælles faciliteter og en masse andre smarte funktioner, som gør hverdagen nemmere for både borgere og Sdr. Omme Borger og Erhverv.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!