Case

Populært hotel i centrum af Herning med ny hjemmeside

Hotel Corona skulle bruge en moderne flersproget Hotelplatform med integreret bookingmodul og differencieret prissætning. Se hele casen herunder.
Fakta

Løsningen kort fortalt

Hotel Corona er et moderne hotel, og det vil de selvfølgelig også gerne udtrykke med deres hjemmeside. Vi udviklede et nyt og unikt webdesign til dem og udviklede en bookingfunktion, således deres kunder nu kan booke værelse direkte på deres hjemmeside.

Stikord

Kompetencer

Løsningen

Hjemmeside til attraktivt hotel i centrum af Herning

Hotel Corona havde brug for en ny hjemmeside, som fulgte med tiden. Vi hjalp dem med at lave et nyt design af hjemmesiden og i samme omgang udviklede vi et bookingmodul, således at Hotel Coronas kunder let kan booke deres værelse. Hjemmesiden og booking modulet er selvfølgelig lavet på både dansk, engelsk og tysk.

I dag forventer alle, at deres hjemmesideløsninger er optimeret til alle skærmstørrelser. Med Hotel Coronas nye webdesign har vi hele vejen gennem forløbet arbejdet med mobiloptimering, da behovet er alt afgørende for kunden. Hotel Corona fungerer i dag på alle smartphones og tablets.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!