Case

En vestjysk succeshistorie

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop for den innovative virksomhed med salg til både private og erhverv.

Fakta

Løsningen kort fortalt

Siden 2015 har vi været fast samarbejdspartner for Bollerup Jensen. I 2019 har vi redesignet deres logo, designet nye etiketter til deres produkter og udviklet en ny lynhurtig og skalerbar webshop til dem med alle de funktioner, man forventer at finde på en moderne webshop.

Stikord

Løsningen

Ny visuel identitet for danske Bollerup Jensen

Bollerup Jensen havde brug for en ny visuel identitet til at afspejle deres grønne værdier, og det at deres produkter er 100% dansk produceret. Vi har redesignet deres logo, så de kunne beholde genkendeligheden fra deres gamle logo, men med dannebrogs farver.

Løsningen

Lynhurtig og skalérbar webshop

Bollerup Jensen har travlt! De udvikler hele tiden nye produkter, og derfor havde de brug for en webshop, som kunne vokse med dem. Vi har lavet en “mega menu” således, at når et produkt gives til en ny kategori, bliver kategorien automatisk tilføjet til menuen. Lettere bliver det vidst ikke.

Webshoppen er udviklet i WordPress WooCommerce, og designet er fornyet og tilpasset den nye visuelle identitet.

Se løsningen

Et skræddersyet og brugervenligt webdesign

"Uanset hvilke tanker og idéer vi havde, så har drengene været super gode til at formulere det ud, og gøre det til noget der virker. Vi er SÅ glade for resultatet (og det er vores kunder også!), og vi glæder os rigtig meget til at fortsætte samarbejdet!"
Kirstine Stensgaard Carlsen
Marketings ansvarlig, bollerup-jensen.dk
Andre cases
Se også andre af vores udvalgte cases
Webko har allerede hjulpet mange virksomheder med at fortælle deres unikke historie. Ikke to cases er ens, og derfor er løsningen heller aldrig den samme.

Vietnam By Topas

Oplev alt det bedste af Vietnam hos Vietnam By Topas

Bollerup Jensen

Vi har med Bollerup Jensen bygget en helt ny webshop

Nibu Copenhagen

Vi har hjulpet Nibucopenhagen.com med at sælge deres high fashion gummistøvler til hele verden

Skal dit projekt være vores næste case?

Vi elsker at få nye spændende opgaver. Kontakt os i dag og få en snak omkring jeres projekt. Vi har helt sikkert en masse gode ideer, og det er selvfølgelig helt uforpligtende!